Fope

Fope

Everyday luxury

Het Italiaanse juwelenmerk werd opgericht in 1929 en heeft sindsdien met passie gewerkt aan vernieuwende, stijlvolle en tijdloze collecties van topkwaliteit.

Tot op heden blijft Fope zich inzetten voor het creëren van elegante, comfortabele en draagbare sieraden van geel, wit of roségoud, vaak gecombineerd met diamanten. De kenmerkende geweven gouden schakels van Fope zijn een herkenbaar teken van vakmanschap en verfijning.

Elk stuk wordt beschouwd als een waardevolle parel op zich, een symbool van luxe en stijl die synoniem zijn met de Italiaanse klasse. De tijdloze ontwerpen van Fope spreken tot de verbeelding van liefhebbers van hoogwaardige juwelen over de hele wereld.

Collecties

Ontdek

Aria

Het opnieuw uitbrengen van een designklassieker van FOPE in het lichtste en slankste gouden gaas van FOPE’s hele assortiment, maakt Aria bijzonder licht om te dragen. Als een verademing van frisse lentelucht, omarmt de eenvoud en veelzijdigheid van deze collectie jongere generaties, terwijl het tegelijkertijd een tijdloze elegantie belichaamt die zowel modern als klassiek is.

Ontdek

Bubble rings

Doorschijnend licht en eindeloze nuances, goud en edelstenen: Bubble Rings zijn een explosie van vreugde en goede stemming. FOPE heeft de juwelen bedacht als een regen van kostbare stenen die op elkaar neerkomen, ingekapseld in het Novecento gaas. Deze zeer waardevolle stukken stralen puur plezier uit en zijn het resultaat van de combinatie van geavanceerde technieken, vakmanschap en liefde voor sieraden. Gemaakt in Italië maar gewijd aan vrouwen over de hele wereld, is de Bubble Rings capsulecollectie geïnspireerd op zorgeloze vreugde. Omdat het leven met een knipoog genomen moet worden, en soms met een lichtere aanraking. Zo licht als een veertje.

Ontdek

Eka

In het Sanskriet betekent Eka “een”, en deze naam is gekozen omdat het de eerste collectie is die de Flex’it-technologie lanceerde, die een nieuwe manier van het dragen van gouden sieraden mogelijk maakte. Deze collectie staat bekend om zijn gedurfde en eclectische ontwerpen, met een gaas van verstrengelde gouden elementen die elegantie en moderniteit uitstralen. Elk stuk in de Eka-collectie vertelt een uniek verhaal en symboliseert de kracht van eenheid en individualiteit. Met zijn revolutionaire aanpak heeft Eka de grenzen van traditionele sieraden verlegd en een tijdloze stijl gecreëerd die de tand des tijds zal doorstaan.

Ontdek

Essentials

De Essentials-lijn wordt gekenmerkt door zowel elegantie als veelzijdigheid, met het innovatieve, gestroomlijnde Flex’it-mesh dat een uitstekend comfort en ongeëvenaarde stijl biedt. Elk stuk in deze collectie belichaamt tijdloze schoonheid en kan moeiteloos worden gecombineerd met elke outfit, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van elke garderobe. Met zijn soepele en aanpasbare ontwerp is de Essentials-lijn ontworpen om de dagelijkse look te verbeteren met een vleugje verfijning en moderne flair.

Ontdek

Luna

De Luna-collectie omvat de nieuwste evolutie van Flex’it-technologie en wordt gekenmerkt door de perfecte combinatie van een vierkantvormig gouden gaas en de cirkelvorm van de sieraden, die perfectie en eeuwigheid symboliseren. Elk stuk in deze collectie straalt tijdloze elegantie uit en biedt een harmonieuze balans tussen klassieke en moderne elementen. De Luna-collectie nodigt uit tot reflectie over de constante cyclus van het leven en de oneindige schoonheid van het universum, waarbij het vakkundig vakmanschap en de innovatieve technologie van FOPE samensmelten tot betoverende sieraden die de tand des tijds doorstaan.

Ontdek

Panorama

Voor de Panorama-collectie is het iconische ovale Novecento-mesh breder, maar zo slank dat het bijna plat lijkt. Flex’it Panorama armbanden en ringen bieden een nieuw gevoel van comfort, als een zachte lint streling op je huid, waardoor elke dag buitengewoon wordt. Deze collectie belichaamt de perfecte harmonie tussen stijl en draagbaarheid, waarbij de naadloze flexibiliteit van het mesh-ontwerp de ultieme vrijheid en gemak biedt voor dagelijks gebruik. Met zijn tijdloze esthetiek en ongeëvenaarde comfort voegt de Panorama-collectie een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid, waardoor je je op je best voelt, waar je ook bent.

Ontdek

Panorama You

De Panorama gouden armband glijdt soepel om je pols en biedt de vrijheid om hem naar wens op te fleuren of te laten glanzen, afhankelijk van de gelegenheid. FOPE nodigt iedereen uit om hun creativiteit te uiten met de nieuwe Panorama You letters. De gouden kleuren (geel, wit en rosé) en diamanten (wit of zwart) kunnen worden gecombineerd naar individuele smaak, waardoor elk juweel een unieke naam, boodschap of geheim draagt.

Flex’it ringen zijn een perfect cadeau: uitsluitend gemaakt van goud, prachtig en comfortabel, passen ze bij meer dan één maat, waardoor het gemakkelijk is om te kiezen en te kopen. Omdat ze kleiner zijn dan armbanden, zijn ringen geschikter om te personaliseren met initialen of een code om alleen met speciale personen te delen. Dit zorgt voor gepersonaliseerde gouden sieraden waar iedereen van kan genieten, besteld in één of meerdere exemplaren, misschien zelfs voor een stel of hele familie.

Ontdek

Prima

Het zachte en flexibele weefsel van het ronde gouden Novecento-mesh is in een lichte en ontspannen vorm verwerkt in de Prima-collectie. Prima armbanden, ringen, kettingen en oorbellen kunnen op zichzelf worden gedragen of gecombineerd worden met meer opvallende stukken uit andere collecties. Met hun ingetogen elegantie voegen de sieraden van de Prima-collectie een vleugje verfijning toe aan elke outfit, terwijl ze tegelijkertijd de vrijheid bieden om ze naar eigen smaak te mixen en matchen. Elk stuk straalt tijdloze schoonheid uit en is ontworpen om de dagelijkse stijl te verbeteren met een subtiele luxe uitstraling.

Ontdek

Solo

In de Solo-collectie creëert het kostbare weefsel van een medium Novecento-mesh een sprankelend schouwspel. De flexibele ketting heeft een D-click diamanten sluiting, waardoor het een veelzijdig stuk is dat gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende gelegenheden. Elk item in deze collectie straalt verfijning en klasse uit, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan elke sieradencollectie. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen, is de Solo-collectie een viering van individuele stijl en elegantie.

Ontdek

Souls

Souls is een ringencollectie die liefde in al haar vormen viert: de band tussen twee verwante zielen. Elke 18 karaats gouden Flex’it ring is gezet met een enkele kostbare steen die een specifieke betekenis bevat: een witte diamant staat symbool voor eeuwigheid, een zwarte diamant voor onderscheiding, een smaragd voor wedergeboorte, een robijn voor passie en een blauwe saffier voor wijsheid, terwijl een roze saffier staat voor vergeving.

Deze collectie is meer dan alleen maar sieraden; het is een ode aan de diepe en betekenisvolle verbindingen die mensen met elkaar kunnen delen. Elk stuk is doordrenkt van symboliek en vertelt een uniek verhaal van liefde, verbondenheid en groei. Souls-ringen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan elke outfit, maar ook een blijvende herinnering aan de kracht van liefde en vergeving in ons leven. Met deze ringen kunnen mensen hun emoties en gevoelens op een tastbare en mooie manier uitdrukken, waardoor ze voor altijd gekoesterd zullen worden.

Ontdek

Super Eka

Ontworpen en gemaakt in Italië, net als alle creaties van FOPE, is de Super Eka capsulecollectie een verfijnde interpretatie van het eerste ontwerp dat het Flex’it-systeem heeft geïntroduceerd, FOPE’s bestverkopende Eka.

De naam alleen al zet de toon voor de weelde van de diamanten die pavé gezet zijn op grotere delen van het witgouden gaas. De prachtig fonkelende set is perfect om een statement te maken met de gedurfdere gouden ketting, armband en oorbellen die speciaal zijn gemaakt met hoogwaardige gelegenheden in gedachten. De afzonderlijke juwelen, vooral bepaalde stijlen, zijn geschikt voor dagelijks gebruik met moeiteloze elegantie.

Ontdek

Vendôme

Een ovale herinterpretatie van het Novecento-mesh biedt een klassieke en verfijnde stijl, die doet denken aan de Parijse elegantie. De door de Art-Deco geïnspireerde Vendôme-collectie roept de weelderige sfeer op van het gelijknamige plein in de Franse hoofdstad en bevat prinses- en baguette-geslepen edelstenen die zijn gezet in armbanden, kettingen, oorbellen en manchetknopen.

Deze collectie straalt tijdloze schoonheid en luxe uit, geïnspireerd door de glans en grandeur van het historische Vendôme-plein. Elk stuk is met zorg vervaardigd en draagt bij aan de verfijning en elegantie die synoniem zijn met Parijs. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een formele gelegenheid, de Vendôme-collectie voegt een vleugje glamour toe aan elke look, waardoor de drager zich als een echte Parijse chic voelt.

Meer info over Fope?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Fope? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk