Ginette NY

Ginette NY

Parijs-New York lifestyle

Een merk gewijd aan sterke vrouwen, zich bewust van hun eigen kracht en uniekheid. GINETTE NY heeft het concept van moderne sieraden geïntroduceerd en een wereld gecreëerd waarin elke vrouw haar eigen moderniteit kan uitvinden, gemaakt van een subtiel evenwicht tussen prestaties, emoties en sensualiteit. Zuivere materialen en natuurlijke stenen, architecturale en design inspiratie, luxe van eenvoud, zuiverheid van vormen, de collecties zijn de weerspiegeling van een unieke artistieke expressie.

Nieuwe vintage inspiratie, zintuiglijke ervaring, Parijs-New York lifestyle. Een verbinding tussen sieraden en huid, als een verlengstuk van zichzelf, een kans om je unieke persoonlijkheid te laten zien. Een uniek DNA in de wereld van moderne sieraden.

Collecties

Ontdek

Georgia S24

Voel je vrij en krachtig met de GEORGIA-collectie van Ginette NY. Deze collectie, vernoemd naar de Amerikaanse kunstenares Georgia O’Keefe en geïnspireerd op de Quetzal-vogel uit de Maya- en Azteekse culturen, symboliseert vrijheid en kracht. Net als Georgia zelf, staat deze collectie voor empowerment en onafhankelijkheid. Laat de GEORGIA-collectie je inspireren om je eigen pad te volgen en je kracht te omarmen.

Ontdek

Disc Rings

Bij DISC RINGS van Ginette NY draait alles om keuze. Deze bijzondere ringen zijn ontworpen met een omgekeerde zetting, waardoor de edelsteen rechtstreeks in contact staat met je huid. Maar er is meer dan alleen esthetiek – elke steen draagt ook zijn eigen unieke energie en helende eigenschappen met zich mee.

Of je nu op zoek bent naar rust en balans, passie en vitaliteit, of bescherming en stabiliteit, er is een steen die past bij jouw behoeften en persoonlijkheid. Kies bijvoorbeeld een serene aquamarijn voor een gevoel van kalmte en helderheid, een levendige robijn voor een dosis passie en vitaliteit, of een beschermende zwarte onyx voor een gevoel van stabiliteit en bescherming.

Met DISC RINGS krijg je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een krachtige bondgenoot die je helpt om in balans te blijven en het beste uit jezelf te halen. Kies jouw favoriete kleur en laat de helende kracht van de steen jouw dagelijkse metgezel zijn, terwijl je straalt met Ginette NY.

Ontdek

Little Ginette

Laat hun denkbeeldige wereld zien met deze charmante bedeltjes. “Kleine charmes aan kettingen” is een verzameling bedeltjes die verband houden met de wereld van kinderen en versierd zijn met een gouden kraal. Ginette’s collectie nodigt uit tot het koesteren van de speelsheid en de onschuld van de jeugd, met bedeltjes die verhalen vertellen en de verbeelding prikkelen. Elk stuk in deze collectie draagt bij aan het creëren van een magische sfeer, waarin elk bedeltje een eigen verhaal vertelt en een uniek aspect van de kindertijd belichaamt. Met deze bedeltjes aan je ketting kun je een persoonlijk verhaal vertellen en je eigen denkbeeldige wereld creëren, gevuld met liefde, avontuur en vreugde.

Meer info over Ginette NY?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Ginette NY? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk