Baume & Mercier

Baume & Mercier

Zwitserse excellentie

Baume & Mercier is een toonaangevend Zwitsers luxe horlogemerk, opgericht in 1830. Met een rijke geschiedenis en een reputatie voor kwaliteit en elegantie, biedt Baume & Mercier prachtige tijdloze horloges voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf is bekend om zijn klassieke stijl en gebruik van de beste materialen en technieken uit de Zwitserse horlogemakersbranche. Kies voor Baume & Mercier als u op zoek bent naar een tijdloos stuk horlogerie dat u jarenlang begeleidt.

Collecties

Ontdek

Rivièra

De Rivièra collectie van Baume et Mercier viert de verfijning van de Franse Rivièra. Elk horloge belichaamt tijdloze schoonheid en vakmanschap, met een karakteristiek ontwerp en hoogwaardige materialen. Of het nu voor een formele gelegenheid of een ontspannen dag is, deze horloges voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Met verschillende materialen en wijzerplaatopties is er voor elk wat wils in de Riviera-collectie van Baume et Mercier.

Ontdek

Classima 

De Classima-collectie, die authentieke expertise op het gebied van horlogemaken combineert met een eenvoudig tijdloos ontwerp, bllijft trouw aan haar oorspronkelijke roeping voor klassieke, dicrete elegantie. Met een verscheidenheid aan wijzerplaten, waaronder enkele met het iconische gevoerde guillochépatroon, combineren deze horloges ingetogen perfectie met technische bekwaamheid. 

Classima is de perfecte collectie voor diegenen die een tijdloos horloge waarderen met elegante en subtiele designcodes. 

Ontdek

Hampton

De Hampton-collectie is onmiskenbaar te herkennen aan zijn karakteristieke rechthoekige vormen, welke direct zijn geïnspireerd door het originele ontwerp. Deze unieke esthetiek vormt de kern van de collectie en benadrukt haar tijdloze elegantie. De horloges in de Hampton-collectie belichamen een subtiel samenspel tussen klassieke allure en hedendaagse verfijning, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vrouwen die streven naar een stijl die zowel tijdloos als eigentijds is. Met een nadruk op detail en vakmanschap stralen deze horloges een aura van verfijning en klasse uit, waardoor ze niet alleen functionele tijdwaarnemers zijn, maar ook prachtige sieraden die elke outfit verrijken.

Ontdek

Clifton

De Clifton collectie belichaamt de rijke Zwitserse horlogetraditie, vermengd met een elegante en stedelijke geest, waardoor het zowel eigentijds als iconisch is. Deze collectie wordt aangedreven door hoogwaardige Zwitserse mechanische uurwerken, die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit, en illustreert het erfgoed van Baume & Mercier op het gebied van horloge-expertise. Met een gevarieerd assortiment modellen, uitgerust met zowel handmatige als zelfopwindende bewegingen, en een verscheidenheid aan horlogecomplicaties, biedt de collectie een breed scala aan keuzes. De Clifton-horloges zijn ontworpen met een mannelijke en geraffineerde uitstraling, en spreken veeleisende mannen aan die op zoek zijn naar een klassiek en toch eigentijds uurwerk om te bezitten.

Meer info over Baume & Mercier?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Baume & Mercier? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk