Garmin

Garmin

MARQ smartwatches

De MARQ smartwatches zijn gemaakt voor succes, zodat jij tot het uiterste kunt gaan. Deze watches zijn voorzien van Grade-5 titanium en Fused Carbon Fiber materiaal dat is vervaardigd uit een stevig blok. In combinatie met de prachtige AMOLED-schermen geeft dit een nieuwe kijk op prestatievermogen. Deze smartwatches geven uiting aan je ambitie en passies in het leven en zijn betrouwbare hulpmiddelen voor het bereiken van je doelen.

MARQ-Collectie

Ontdek

Athlete

Een moderne smartwatch die zijn gelijke niet kent. De ultrasterke lichtgewicht behuizing is vervaardigd uit een blok stevig Fused Carbon Fiber™, wat er voor zorgt dat elk horloge een uniek patroon heeft. Een prachtig AMOLED-aanraakscherm biedt je tot 16 dagen batterijduur in de smartwatchmodus en tot wel 42 uur in de GPS-modus. De hartslagmeter wordt geleverd met een HRM-Pro™ Plus hartslagband, die nauwkeurige hartslaggegevens en hardloopdynamica bijhoudt om je te helpen je houding te verbeteren. Train met diverse ingebouwde sportapps en verleg vervolgens je grenzen met prestatiemetingen en tracking van het uithoudingsvermogen. Ontdek nieuwe routes met vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa. Hierop zie je waar de lokale bevolking hardloopt en fietst. Met de MARQ Athlete watch ligt de overwinning binnen handbereik.

Ontdek

Adventurer

De Garmin MARQ Adventurer is de ultieme metgezel voor liefhebbers van outdoor avonturen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies is dit horloge ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden. Met ingebouwde topografische kaarten en navigatiehulpmiddelen kunnen avonturiers moeiteloos routes plannen en verkennen, terwijl de uitgebreide fitness- en gezondheidsmetingen helpen om hun prestaties en welzijn te volgen. Of je nu door de wildernis trekt, bergen beklimt of gewoon je dagelijkse activiteiten bijhoudt, de Garmin MARQ Adventurer biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

Ontdek

Golfer

Een moderne smartwatch die zijn gelijke niet kent. De ultrasterke lichtgewicht behuizing is vervaardigd uit een blok stevig Fused Carbon Fiber™, wat er voor zorgt dat elk horloge een uniek patroon heeft. Een prachtig AMOLED-aanraakscherm biedt je tot 16 dagen batterijduur in de smartwatchmodus en tot wel 42 uur in de GPS-modus. Hij beschikt over meer dan 43.000 vooraf geladen golfbanen en geavanceerde gametrackinggegevens, waaronder een verbeterde virtuele caddie met een slagverspreidingskaart. Hiermee ontvang je aanbevelingen voor te gebruiken clubs en de slagrichting. Met de MARQ Golfer watch ben je klaar voor uitmuntende prestaties.

Ontdek

Captain

De Garmin MARQ Captain is een premium smartwatch ontworpen voor liefhebbers van de zee en zeilen. Met geavanceerde navigatiehulpmiddelen en specifieke zeilfuncties zoals regatta-timers, biedt het horloge essentiële ondersteuning voor zeilers. Het biedt ook uitgebreide fitness- en gezondheidsfuncties en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen de uitdagingen van het maritieme milieu. Met zijn stijlvolle ontwerp is de MARQ Captain de ideale metgezel voor zowel professionele zeilers als enthousiaste watersporters.

Ontdek

Aviator

De Garmin MARQ Aviator is een geavanceerde smartwatch die speciaal is ontworpen voor luchtvaartliefhebbers en piloten. Met zijn uitgebreide luchtvaartfuncties, zoals Direct-to-Navigation en Nexrad-weerradar, biedt het waardevolle hulpmiddelen voor vluchtnavigatie. Naast luchtvaartmogelijkheden biedt het ook fitness- en gezondheidsfuncties. Met zijn duurzame constructie en stijlvolle ontwerp is de MARQ Aviator een ideale metgezel voor zowel in de cockpit als daarbuiten.

Ontdek

Commander

De Garmin MARQ Commander is een geavanceerde smartwatch gericht op militaire professionals en tactische enthousiastelingen. Met tactische functies zoals Jumpmaster en Stealth-modus, biedt het waardevolle tools voor militaire operaties en outdooractiviteiten. Naast deze functies biedt het ook fitness- en gezondheidsmetingen. Met zijn duurzame constructie en stijlvol ontwerp is de MARQ Commander een ideale metgezel voor zowel professionals als liefhebbers van tactische uitrusting.

Meer info over Garmin?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Garmin? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk