Adolfo Courrier

Adolfo Courrier

Een uiting van leven en stijl.

Adolfo Courrier is bedreven in het verweven van schoonheid en functie om met verbazingwekkend technisch meesterschap een subtiel statement van theatrale floraliteit uit te drukken. Sinds de oprichting in 2002 werd de stijl onmiddellijk gezien als uniek met een sterke persoonlijkheid.

De collecties halen inspiratie uit de kenmerkende paletten van kunstenaars zoals Warhol en Lichtenstein. Ringen uitgevoerd in goud, edel- en halfedelstenen, met de hand vervaardigd in zijn eigen studio, ingewikkelde texturen, chromatische pavé’s, geglazuurde emaille en gecombineerde edelmetalen maken direct indruk.

Collecties

Ontdek

Pop

Geïnspireerd door de kunst van Andy Warhol en Roy Lichtenstein, creëert Adolfo Courrier ringen in verschillende maten met gekleurde edelstenen, diamanten, kleurrijk emaille en een vleugje Italiaanse elegantie. Zijn ontwerpen zijn een viering van levendige kleuren en speelse vormen, waarbij hij de grenzen tussen kunst en mode vervaagt. Door zijn unieke benadering van sieraden brengt Courrier een stukje artistieke expressie naar de wereld van luxe accessoires.

Courrier’s passie voor innovatie en esthetiek komt tot uiting in elk stuk dat hij creëert. Elk juweel is doordrenkt met zijn liefde voor kunst en vakmanschap, en straalt een tijdloze elegantie uit die zowel hedendaags als tijdloos aanvoelt. Met een oog voor detail en een gevoel voor harmonie combineert hij edelstenen en metalen op een manier die een verbluffende visuele impact heeft. Zijn collecties zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van juwelen, terwijl ze tegelijkertijd een moderne twist geven aan traditionele ontwerpen.

Meer info over Adolfo Courrier?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Adolfo Courrier? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk