Annamaria Cammilli

Annamaria Cammilli

Unieke Italiaanse juwelen

Annamaria Cammilli, van kunstenares uitgegroeid tot het hoofd van een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in Firenze. Dit merk biedt een originele collectie aan die geïnspireerd is door de natuur. De productie wordt voor 100% gemaakt in Italië met speciale afwerkingen en vele mogelijkheden. Maar liefst 8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

 

Collecties

Ontdek

Essential

Een minimaal ontwerp van lijnen en bewegingen. Unieke ontwerpen met een speciale glans en een matte afwerking die de juwelenvormen perfect verbeteren. Met de combinatie van mat en blinkende randen worden diepte en vrije vormen versterkt. In het essential concept toont Cammilli de vormen van de aarde, de bewegingen van woestijnduinen, de krommingen van het zand.

Ontdek

Vision

Juwelen met een uitstekend abstract ontwerp. Volumineuze rondingen omzoomd door zachte randen van diamanten, versterkt door een totaal matte afwerking.

Een collectie die is ontstaan uit de evolutie van sculpturale volumes, met als doel een juweel te creëren dat verder gaat dan de basisdefinitie van accessoire.

Ontdek

Texture

Een samenspel tussen lijnen die een dynamisch weefpatroon vertoont. Een ontwerp versterkt door een grotendeels glanzende afwerking voor een intense en eclectisch look. Dynamische elegantie met eenvoud als grote troef. Geweven goud en harmonieuze bewegingen zijn het textuur concept.

Voor een vrouw die haar schoonheid wil versterken, van s’ochtends tot s’avonds.

Ontdek

Flowers

Een ontwerp dat de vormen van de natuur op sculpturale wijze omschrijft. De speciale glans en matte afwerking staan in teken van een romantische smaak. Een iconisch concept, dat geboren is dankzij de creativiteit van Annamaria Cammilli en haar artistieke talent, dat altijd wordt geïnspireerd door bloemen die de vorm van de juwelen bepalen.

Meer info over Annamaria Cammilli?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Annamaria Cammilli? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk