Casato

Casato

De perfecte balans

De creaties van Casato zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar harmonie tussen vormen, volumes en kleuren, met als doel de perfecte balans tussen schoonheid en charme te reproduceren.
De libel is de handtekening van het merk. Symbool van elegantie en lichtheid, maar ook van harmonie en eenvoud.

Ontworpen en ontwikkeld in Milaan als accessoires met een sterke persoonlijkheid, belichamen de juwelen van Casato de perfecte moderne Milanese stijl die mensen betovert die elke dag hun vrouwelijkheid willen vieren.

Collecties

Ontdek

Boutique 

De perfecte rondheid van de bol was het idee achter de collectie Boutique.
Een modern, “nieuw klassiek” juweelontwerp.
Alle details komen samen om iets eenvoudigs maar unieks tot leven te brengen. Met diamanten die de dagelijkse subtiele elegantie van deze collectie benadrukken, voor een casual dagelijks gebruik.

Ontdek

Mikou 

Goud, diamanten en keramiek zijn voorzien van kenmerkende ruitvormige elementen. Deze kleine rhomboïde vormen halen inspiratie en leven denkend aan de traditionele straten van Mikonos gemaakt van kleine kiezels typisch voor de Griekse eilanden.
Deze zorgeloze ringen creëren een modern silhouet en zijn de perfecte combinatie van hoog vakmanschap en moeiteloze stijl.

Ontdek

Maureen

Er gaat niets boven een diamanten juweel om op te vallen tijdens een elegante soiree. De Maureen Collection is gemaakt voor zelfbewuste vrouwen die nooit bang zijn om meer te durven. Diamanten vormen samen lijnen die ontwerpen worden op het lichaam van een vrouw, met een minimale maar luxueuze uitstraling.

Meer info over Casato?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Casato? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk