Gucci

Gucci

Juwelencollectie

Ontdek de weelderige pracht en tijdloze schoonheid van de juwelencollectie van Gucci. Met een rijke erfenis van vakmanschap en stijl weet Gucci als geen ander verfijnde sieraden te creëren die de verbeelding prikkelen en de zintuigen betoveren.

Van iconische motieven zoals het Double G-logo en de GG-supreme print tot gedurfde en eigentijdse ontwerpen, elke creatie in de Gucci-juwelencollectie belichaamt de essentie van luxe en elegantie. Of het nu gaat om glinsterende diamanten, weelderige edelstenen of schitterend goud en zilver, elk stuk straalt een unieke allure uit die het erfgoed van het merk weerspiegelt.

Laat jezelf betoveren door de veelzijdigheid en tijdloze aantrekkingskracht van Gucci’s juwelencollectie, een viering van vakmanschap en creativiteit die de grenzen van traditionele luxe overstijgt. Dompel jezelf onder in de weelde van Gucci’s wereld en laat je persoonlijke stijl schitteren met deze adembenemende sieraden.

Collecties

Ontdek

Gucci link to love

De Link to Love juwelencollectie van Gucci is een moderne en elegante serie sieraden die zijn ontworpen om de kracht van verbondenheid en liefde te vieren. De collectie omvat vaak armbanden, kettingen, ringen en oorbellen die zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals goud en zilver.

Kenmerkend voor de Link to Love collectie zijn de gestroomlijnde ontwerpen met schakelvormen die symbool staan voor verbinding en eenheid. Deze schakels worden vaak aangevuld met verfijnde details zoals diamanten of gekleurde stenen, waardoor de stukken een luxueuze uitstraling krijgen.

De Link to Love juwelencollectie van Gucci is bedoeld als een uiting van liefde en verbondenheid, zowel voor jezelf als voor anderen. Het is een tijdloze en veelzijdige collectie die geschikt is voor verschillende gelegenheden en die de kenmerkende stijl en vakmanschap van Gucci weerspiegelt.

Ontdek

Icon

De Gucci Icon juwelencollectie is een assortiment van verfijnde en luxe sieraden die het kenmerkende Gucci-design belichamen. Deze collectie omvat vaak stukken die zijn voorzien van iconische Gucci-symbolen zoals het dubbele G-logo, de GG-supreme canvas, en de herkenbare rood-groen-rode streep. De juwelencollectie van Gucci kan bestaan uit armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en andere accessoires die zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals goud, zilver, edelstenen en diamanten. Deze stukken zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap en zijn bedoeld om zowel tijdloos als trendy te zijn. 

Ontdek

GG Running

Ontdek de tijdloze elegantie van de Signature GG Running-lijn van Gucci, opnieuw geïntroduceerd als onderdeel van de betoverende Gucci Love Parade, dit keer in een verbluffende roségouden uitvoering. Het emblematische Double G-logo, synoniem voor de verfijnde stijl van Gucci, schittert opnieuw als het kenmerkende motief van deze collectie.

Laat jezelf onderdompelen in de weelderige wereld van Gucci’s GG Running-collectie, waar traditie en innovatie samenkomen om een onvergetelijke ervaring van stijl en verfijning te creëren.

Ontdek

Gucci Interlocking

De Gucci Interlocking juwelencollectie is een prachtige serie sieraden die zich kenmerkt door het gebruik van het iconische interlocking G-logo van Gucci. Dit logo, dat twee G’s vormt die in elkaar grijpen, staat symbool voor de rijke erfgoed en stijl van het merk.

De collectie omvat vaak een verscheidenheid aan stukken, waaronder armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Deze sieraden worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals goud, zilver, edelstenen en diamanten, en worden gekenmerkt door verfijnd vakmanschap en oog voor detail.

De Gucci Interlocking juwelencollectie straalt een tijdloze elegantie uit en is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het is een uitdrukking van luxe en stijl die de iconische esthetiek van Gucci weerspiegelt.

Ontdek

Flora

De Gucci Flora juwelencollectie is een prachtige serie sieraden die geïnspireerd is op de iconische Flora-print van Gucci. Net als de Flora-modecollectie, brengt de Flora juwelencollectie de levendige bloemenmotieven en kleurrijke ontwerpen tot leven in de vorm van elegante en verfijnde sieraden.

De collectie omvat vaak een verscheidenheid aan stukken, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, die zijn ontworpen met behulp van de Flora-print en andere bijpassende motieven. Deze sieraden worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals goud, zilver, edelstenen en diamanten, en worden gekenmerkt door verfijnd vakmanschap en oog voor detail.

De Gucci Flora juwelencollectie straalt een tijdloze elegantie uit en is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het weerspiegelt de kenmerkende esthetiek van Gucci en biedt een prachtige manier om de verfijnde schoonheid van de Flora-print te dragen.

Meer info over Gucci?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Gucci? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk