La Brune Et La Blonde

La brune & la blonde

Tijdloze elegantie

 

Sinds de oprichting in 2011 is het handelsmerk van LA BRUNE & LA BLONDE de diamant zonder zetting.

Dankzij dit unieke proces, dat de diamant vanuit alle hoeken onthult en zijn schittering sublimeert, herinterpreteert LA BRUNE & LA BLONDE een tijdloos juweel, de solitaire ring, en biedt het een nieuwe manier om diamanten te dragen, direct op de huid. Deze benadering van juwelen creëert een intieme band tussen de drager en de kostbare edelsteen, waardoor een unieke en persoonlijke ervaring ontstaat die de traditionele grenzen van juwelen overstijgt. Met elk stuk straalt LA BRUNE & LA BLONDE een tijdloze elegantie uit, waarbij de focus ligt op de pure schoonheid van de diamant en zijn schittering die de aandacht trekt vanuit elke hoek.

Collecties

Ontdek

Pop collectie

La Brune et La Blonde onthult de speelse POP-collectie, een combinatie van plezier en juwelen! Deze collectie bestaat uit sieraden van 750 millimeter geel, roze of wit goud, versierd met sprankelende diamanten zonder zetting. Het belichaamt liefde, plezier, verrassing en humor met iconische symbolen zoals het hart, de ster of de mond, die uitblinken in originaliteit.

Of je nu kiest voor oorbellen of pins, deze veelzijdige mono oorbellen kunnen ook als pins worden gedragen, en andersom. Ze voegen een unieke touch toe aan je dagelijkse look!

BANG BANG en EN PLEIN COEUR verdienen een speciale vermelding, met hun sterke uitstraling die je niet wilt missen!

De colliers voegen asymmetrie toe met naakte diamanten die het hart, de ster en de bliksem benadrukken. Ze brengen glans aan je outfit en kunnen gestapeld worden met een 360°-halsketting voor een subtiele herinnering aan het schitteren van de edelsteen. Kortom, een onweerstaanbare collectie!

Ontdek

360° collectie

La Brune et La Blonde heeft met de 360°-sieraden een innovatieve creatie ontwikkeld waarbij de edelsteen zonder zetting lijkt te zweven, wat een buitengewoon effect creëert. Dankzij een bijna onzichtbare bélière wordt de diamant ondersteund en vastgehouden, waardoor het licht van alle kanten door de steen kan schijnen en een prachtige vuur en schittering wordt onthuld. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met diamanten van diverse vormen zoals briljant, peervormig, prinses of zelfs hartvormig. Ze worden gedragen aan delicate kettingen van 750 millimeter goud of als oorringen, waardoor ze een subtiel maar opvallend accent aan elk outfit toevoegen. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze collectie biedt tijdloze elegantie met een moderne twist.

Ontdek

BB collectie

Als ultiem dagelijks sieraad is de koordarmband de afgelopen jaren een must-have geworden in de sieradendoos. Om trouw te blijven aan haar reputatie als een eigentijds juweliershuis, heeft La Brune et La Blonde een lijn van deze kleurrijke armbanden ontwikkeld, met behoud van haar kenmerkende concept: de doorboorde diamant. Zonder enige zetting, balanceert de steen vrijelijk op het koord en vangt elk straaltje licht op. Op deze manier onthult de edelsteen zijn vuur en sprankeling bij elke beweging, en trekt op een prachtige manier de aandacht!

Ontdek

Confetti collectie

Confetti van La Brune et La Blonde is een sprankelende collectie die een eerbetoon brengt aan edelstenen. De sieraden, gemaakt van 750 wit, geel of roze goud, laten de kleur en glans van rubijnen, saffieren, tsavorites en amethisten opvallen zonder traditionele zetting. Het pronkstuk is de Confetti Rainbow-ketting, met zeven stenen die de kleuren van de regenboog vertegenwoordigen, gedragen aan een ketting van 750 geel goud. Elk sieraad wordt in Frankrijk vervaardigd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Ontdek

Polka collectie

Ontdek de Polka-collectie van LA BRUNE & LA BLONDE: elegante sieraden met een vleugje retro-charme. Geïnspireerd door polka dot-patronen, biedt deze collectie een mix van verfijning en vrouwelijkheid met unieke stukken zoals ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en 18-karaats goud, zijn deze sieraden duurzaam en stralend. Of je nu kiest voor een subtiele ring of een opvallende ketting, de Polka-collectie voegt speelsheid en glamour toe aan elke outfit, voor elke gelegenheid.

Meer info over La Brune Et La Blonde?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van La Brune Et La Blonde? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk