Messika

Messika

Passie voor diamanten

Messika juwelen, opgericht door Valérie Messika in 2005, belichamen de perfecte symbiose tussen tijdloze elegantie en eigentijdse verfijning. Geïnspireerd door de schittering van diamanten en gedreven door innovatief design, creëert Messika fijne sieraden die de vrouwelijke uitstraling versterken en moeiteloos integreren in het dagelijks leven. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en passie, waarbij de unieke esthetiek van de moderne vrouw centraal staat.

Collecties

Ontdek

Move

De Move collectie van Messika is een iconische reeks juwelen die de essentie van de merkfilosofie belichaamt: tijdloze elegantie met een moderne twist. Deze collectie is geïnspireerd op de beweging van de diamanten binnen de settings, die symbolisch staat voor het voortdurend evoluerende karakter van het leven zelf. De “Move” juwelen combineren verfijnd vakmanschap met eigentijds design, waardoor ze perfect passen bij elke gelegenheid en elke stijl. Het subtiele spel van bewegende diamanten voegt een dynamisch element toe aan de klassieke esthetiek, waardoor elk stuk een unieke en tijdloze allure krijgt.

Ontdek

My Twin

De My Twin collectie van Messika is een prachtige reeks juwelen die speelt met het concept van contrast en harmonie. Geïnspireerd door de subtiele balans tussen tegenstellingen, combineert deze collectie verschillende vormen en slijpvormen van diamanten om een unieke en sprankelende esthetiek te creëren. Elk stuk in de My Twin collectie omarmt de dualiteit van de moderne vrouw – krachtig en delicaat, gedurfd en verfijnd. Door het samenspel van verschillende diamanten en edelmetalen stralen deze juwelen een tijdloze elegantie uit, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse flair behouden. Met een unieke mix van stijl en vakmanschap weerspiegelt de My Twin collectie de veelzijdigheid en schoonheid van de moderne vrouw.

Ontdek

D-Vibes

De D-Vibes collectie van Messika is een eerbetoon aan de energie en vitaliteit van het moderne leven. Geïnspireerd door de dynamische ritmes van de stad, omarmt deze collectie de kracht van beweging en expressie. Elk stuk in de D-Vibes collectie straalt een eigentijdse en edgy esthetiek uit, met gedurfde lijnen en speelse vormen die de zintuigen prikkelen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, zoals diamanten en edelmetalen, belichaamt deze collectie de kenmerkende elegantie van Messika, terwijl het tegelijkertijd een frisse en moderne uitstraling heeft. Of het nu gaat om een statement ketting, opvallende oorbellen of een verfijnde armband, de D-Vibes collectie van Messika biedt een scala aan stijlvolle opties voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks en levendigs.

Ontdek

Glam’azone

De Glam’Azone collectie van Messika viert de kracht en de schoonheid van moderne vrouwen. Geïnspireerd door de mystiek van het Amazone regenwoud, straalt deze collectie een ontembare geest uit, gekenmerkt door krachtige lijnen en gedurfde ontwerpen. Elk juweel in de Glam’Azone collectie is een meesterwerk van vakmanschap en verfijning, met delicate details die de natuurlijke schoonheid van diamanten benadrukken. Door het gebruik van edele metalen en kostbare stenen, worden de juwelen van deze collectie omgevormd tot tijdloze symbolen van vrouwelijke kracht en gratie. Of het nu gaat om een statement ring, een elegante hanger of een verfijnde armband, de Glam’Azone collectie van Messika belichaamt de essentie van moderne luxe en verfijning.

Ontdek

Gatsby

De Gatsby collectie van Messika roept de geest op van de iconische Roaring Twenties, met een moderne draai. Geïnspireerd door het tijdperk van glamour en elegantie, combineert deze collectie de verfijning van de Art Deco stijl met de eigentijdse esthetiek van Messika. Elk juweel in de Gatsby collectie straalt een tijdloze allure uit, met strakke lijnen, geometrische vormen en sprankelende diamanten die het licht vangen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, zoals 18-karaats goud en witte diamanten, belichamen de juwelen van deze collectie de kenmerkende luxe van Messika. Of het nu gaat om een statement ketting, een elegante armband of verfijnde oorbellen, de Gatsby collectie van Messika biedt een eerbetoon aan de glamour en de elegantie van het verleden, met een moderne twist.

Ontdek

Joy

De Joy collectie van Messika straalt een tijdloze en sprankelende vreugde uit. Geïnspireerd door de schitterende momenten van het leven, omarmt deze collectie de essentie van geluk en vreugde. Elk juweel in de Joy collectie is een viering van liefde, geluk en positiviteit, met een speelse en elegante esthetiek. Door het gebruik van levendige edelstenen en sprankelende diamanten, worden de juwelen van deze collectie omgetoverd tot schitterende symbolen van levenslust en optimisme. Of het nu gaat om een verfijnde ring, een betoverende hanger of een charmante armband, de Joy collectie van Messika straalt een onweerstaanbare charme uit die de geest verheft en het hart doet stralen.

Ontdek

Lucky Eye

De Lucky Eye collectie van Messika omarmt de eeuwenoude symboliek van het boze oog, dat in verschillende culturen wordt beschouwd als een amulet dat geluk en bescherming biedt tegen het kwade. Deze collectie combineert traditionele betekenissen met eigentijdse ontwerpen, waarbij elk juweel een subtiel maar krachtig symbool van geluk en welzijn uitstraalt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals diamanten, edelstenen en edelmetalen, worden de juwelen van de Lucky Eye collectie verheven tot elegante en betekenisvolle accessoires. Of het nu gaat om een delicate hanger, een verfijnde armband of een statement ring, de Lucky Eye collectie van Messika biedt een stijlvolle manier om geluk te omarmen en jezelf te beschermen tegen negativiteit.

Ontdek

My First Diamond

De My First Diamond collectie van Messika is een betoverende reeks juwelen die symbool staan voor bijzondere mijlpalen en dierbare herinneringen. Speciaal ontworpen voor de jongere generatie, viert deze collectie de eerste ervaringen met diamanten en de magie van het dragen van een kostbaar juweel. Elk stuk in de My First Diamond collectie is ontworpen met een tijdloze elegantie en een speelse flair, waardoor het perfect past bij jonge dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en betekenisvolle toevoeging aan hun sieradencollectie. Of het nu gaat om een schattige diamanten hanger, een sprankelende ring of een subtiel armbandje, de My First Diamond collectie van Messika biedt een scala aan verfijnde opties om de eerste stappen te zetten in de wereld van luxe juwelen.

Meer info over Messika?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Messika? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk