Onderhoud

Onderhoud en reparatie van Rolex-horloges bij ‭Nys‬

Rolex-horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Bij iedere stap van de ontwikkeling en de productie – van het ontwerp tot het moment dat een Rolex-horloge het atelier verlaat – is kwaliteit het allerbelangrijkste criterium. Daarom kan een Rolex-horloge eindeloos blijven functioneren. Het uurwerk kan van generatie op generatie worden overgedragen en zo meerdere levens hebben.

Vertrouw op onze experts

Omdat er jaren overheen kunnen gaan voor uw Rolex weer een onderhoudsbeurt krijgt, verdient uw horloge al onze aandacht. Als erkend Rolex Servicecentrum doet ‭Nys‬ er alles aan om u een eersteklas aftersales te bieden. Dankzij de hoge eisen en expertise van onze horlogemakers blijft uw Rolex-horloge jarenlang goed functioneren en behoudt het zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en buitengewone glans.

 

Een onderhoudsbeurt voor uw Rolex bij ‭Nys‬

‭Nys‬ is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van door Rolex getrainde horlogemakers, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun professionaliteit en vakkundigheid. Wij volgen de Rolex-onderhoudsprocedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat elk horloge dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen.

Uw erkende servicecentrum

De horlogemakers in onze ultramoderne ateliers zijn opgeleid volgens strenge criteria en worden regelmatig beoordeeld door Rolex. Van het aanpassen van de lengte van een band tot een volledige revisie, elk type onderhoud aan een Rolex-horloge kan worden toevertrouwd aan ‭Nys‬.

De Rolex-onderhoudsprocedure

De Rolex-onderhoudsprocedure zorgt ervoor dat elk horloge dat een Rolex-atelier verlaat voldoet aan de oorspronkelijke functionele en esthetische normen. Elk uurwerk wordt volledig gereviseerd en zowel de kast als band worden met de grootste zorg opnieuw afgewerkt om hun uitzonderlijke glans te herstellen. De precisie en de waterdichtheid van het uurwerk worden getest volgens strenge criteria om de kwaliteit en de betrouwbaarheid te garanderen die u van een Rolex-horloge mag verwachten.

Twee jaar servicegarantie

Na een volledige onderhoudsbeurt krijgt uw Rolex een servicegarantie van twee jaar. Deze garantie geldt niet voor beschadiging ten gevolge van ongelukken of bij verkeerd gebruik van het horloge. Bij tussenkomst van een niet door Rolex bevoegde derde of bij toevoeging van onderdelen of accessoires die niet door Rolex zijn vervaardigd, vervalt de servicegarantie.

Ontdek meer

crown-gold
Terug naar boven