Gucci

Gucci

Watches

Met een invloedrijke, innovatieve en vooruitstrevende benadering onderscheidt Gucci zich in de modewereld door een geheel nieuw en modern perspectief te bieden. Onder de frisse visie van creatief directeur Alessandro Michele heeft het modehuis de luxe van de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd, waardoor het zich verder versterkt heeft als een van de meest begeerde merken ter wereld. Gucci’s producten belichamen een eclectische mix van stijlen, zijn eigentijds en romantisch, en vertegenwoordigen het hoogtepunt van Italiaans vakmanschap. Ze worden geprezen om hun ongeëvenaarde kwaliteit en minutieuze aandacht voor detail, waardoor ze een uitzonderlijke keuze zijn voor liefhebbers van mode die streven naar iets buitengewoons en tijdloos.

Collecties

Ontdek

G-Timeless watch

De gepolijste uitstraling van het seizoen strekt zich uit tot horloges en sieraden, waaronder de G-Timeless collectie. Het ronde horloge belicht een strakke wijzerplaat met subtiele uitingen van het Interlocking G-logo en het Gucci-opschrift. Ontworpen met een zilverkleurige wijzerplaat, wordt het accessoire verder verrijkt met de kenmerkende motieven van het huis. Met zijn tijdloze esthetiek en verfijnde details vormt dit horloge een prachtige aanvulling op elke outfit en belichaamt het de luxe en stijl van Gucci.

Ontdek

GUCCI 25h watch

De GUCCI 25H selectie blijft archiefsymbolen op innovatieve wijze herinterpreteren. Dit automatische horloge is ontworpen met een blauwe wijzerplaat, verrijkt met het historische Interlocking G-motief. Een blauwe alligatorleren band geeft het accessoire een definitieve uitstraling. Met zijn tijdloze ontwerp en moderne accenten is dit horloge niet alleen een eerbetoon aan het erfgoed van Gucci, maar ook een eigentijdse interpretatie van klassieke stijl.

Ontdek

Gucci Dive watch

Gekenmerkt door zijn design geïnspireerd op duikhorloges, verschijnt hier de Gucci Dive met een zwarte wijzerplaat met bij en een stalen armband. Geïnspireerd door het archief, herinterpreteert de nieuwste collectie emblematische codes met een eigentijdse geest. Met zijn stoere uitstraling en moderne details is dit horloge niet alleen een eerbetoon aan de duikgeschiedenis, maar ook een verfrissende interpretatie van Gucci’s erfgoed.

Ontdek

GG2570 watch

Eerst ontwikkeld door Gucci in de jaren 1950, blijft het Web eer betonen aan de oorsprong van het huis. Het streepjesmotief siert de band en geeft het horloge een sportieve uitstraling. Met zijn historische achtergrond en eigentijdse flair vertegenwoordigt dit horloge de voortdurende evolutie van Gucci’s iconische stijl.

Ontdek

G-chrono watch

De G-Chrono horloge wordt gekenmerkt door de iconische G-vormige lunet, als eerbetoon aan het huis. Het eigentijdse ontwerp geeft het een moderne, sportieve uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Met zijn kenmerkende stijl en innovatieve flair is dit horloge niet alleen een eerbetoon aan het verleden van Gucci, maar ook een opvallende uiting van hedendaagse elegantie.

Ontdek

Diamantissima watch

De Diamantissima horloge is voorzien van het kenmerkende Diamante patroon gegraveerd in de kast. Dit tonale motief geeft een verfijnde afwerking aan de kast, waardoor het horloge een tijdloze elegantie uitstraalt. Geïnspireerd door klassieke ontwerpen en met moderne accenten, belichaamt dit horloge de onmiskenbare stijl en vakmanschap van Gucci. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, van het opvallende patroon tot de vloeiende lijnen, waardoor het een waar kunstwerk aan de pols wordt.

Ontdek

G-frame watch

Gedefinieerd door verfijning en elegantie, is dit G-Frame horloge voorzien van een wijzerplaat van moeder van parel en een verwisselbare mesh armband van geelgoud PVD. De bij, een terugkerende code van het huis, prijkt op de Web wijzerplaat als indexen, waardoor een subtiele, maar toch herkenbare link met het erfgoed van Gucci wordt gelegd. Dit horloge straalt tijdloze schoonheid uit met zijn delicate materialen en zorgvuldig ontworpen details. Het is niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een symbool van stijl en verfijning voor de moderne vrouw. Met zijn veelzijdigheid en tijdloze uitstraling is dit horloge een prachtige aanvulling op elke outfit, of het nu gaat om een formele gelegenheid of een casual dagje uit.

Meer info over Gucci?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Gucci? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk