Over ons

Met een brede waaier aan prachtige horloges, indrukwekkende juwelen en andere stijlvolle accessoires ontpopte de familie Nys zich tot een vaste waarde in Kortrijk. Op drie adressen in de Groeningestad bieden we een indrukwekkend lijstje topmerken aan, waar iedereen wel zijn gading in vindt.

In Nys Exclusive verkopen wij onze meest exclusieve merken. U vindt er een bijzonder uitgebreid gamma prestigieuze uurwerken en juwelen van Rolex en Chopard tot Breitling en Pasquale Bruni.

Bij Nys Boutique ontdekken klanten de tijdloze elegantie van grote labels zoals Hermès, Anna Maria Cammilli, Tudor en Baume & Mercier.

In Twist by Nys, ons filiaal op de hoek van de Lange Steenstraat  en het shoppingcenter K daar vind je alles wat hip en trendy is.

Juweliers Nys is lid van Ars Nobilis, hoge raad voor juwelen en uurwerken. Met trots dragen we het label BEST JEWELLERS.

Met het label Best Jewellers duidt de Hoge Raad voor Juwelen en Uurwerken –Ars Nobilis vzw- de juweliers, ontwerpers en horlogemakers aan bij wie u in vertrouwen een juweel of horloge kan aankopen of laten herstellen. ‘Best Jewellers’ betekent dat een juwelier lid is van zijn beroepsfederatie en het vertrouwen geniet van zijn collega’s, leveranciers en klanten. De HRJU-Ars Nobilis promoot met trots de hoogste kwaliteitseisen in de Belgische juweel- en uurwerkindustrie en pleit met vuur voor het naleven van een ethische code. De Best Jewellers voeren deze code hoog in het vaandel.

Dit label biedt u als consument de garantie over uw aankoop en de zekerheid dat u bij deze juweliers correct wordt geholpen. Het Best Jewellers label staat voor: Kwaliteit, Integriteit, Service, Gedetailleerde productinformatie, Vakkennis, Correcte prijs-kwaliteitsverhouding, Degelijke dienst-na-verkoop, Professioneel personeel.