Ons vakmanschap

De luxe van

PERSOONLIJKE SERVICE
& BELEVING

Met dochter Sylvie en zoon Kristof wordt Nys sinds 2011 geleid door de derde generatie. Persoonlijke begeleiding van de klanten in een huiselijke sfeer, een stipte en deskundige service na verkoop en de uitbreiding van het assortiment met nog meer toonaangevende merken en collecties zorgen ervoor dat Nys meer dan ooit een baken van vertrouwen is.

Bij Juweliers Nys gaan we verder dan alleen het aanbieden van prachtige sieraden en horloges in onze winkel. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we beschikken over twee gespecialiseerde ateliers, waar vakmensen zorgvuldig werken aan de controle, reparatie en creatie van horloges en juwelen.

In ons horloge-atelier worden hoogwaardige horloges met de grootste precisie gecontroleerd en indien nodig hersteld. Onze gekwalificeerde horlogemakers zorgen ervoor dat elk uurwerk optimaal functioneert en nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om horloges op maat te laten maken of aan te passen, zodat ze perfect aansluiten bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van onze klanten.

Ons tweede atelier huisvest onze getalenteerde goudsmeden en diamantenslijpers. Hier worden niet alleen beschadigde juwelen vakkundig gerepareerd, maar ook kunnen klanten bij ons terecht voor het creëren van unieke, op maat gemaakte juwelen. Onze goudsmeden werken met passie en vakmanschap om bijzondere stukken te produceren die de individualiteit en persoonlijkheid van de drager weerspiegelen. Of het nu gaat om het herstellen van een dierbaar erfstuk of het ontwerpen van een exclusief sieraad, wij streven naar absolute perfectie.

Bij Juweliers Nys geloven we in de kunst van het vakmanschap en de emotionele waarde van sieraden. Onze ateliers zijn het kloppende hart van onze onderneming, waar traditie en innovatie samenkomen. We nodigen onze klanten uit om een kijkje te nemen in deze creatieve werkplaatsen, waar dromen werkelijkheid worden en waar we met toewijding werken aan het behoud en de verrijking van kostbare juwelen en horloges.

Een juweel

EVEN UNIEK ALS JIJ

Juweliers Nys is niet alleen verdeler van prestigieuze juwelenmerken, we hebben ook onze eigen lijn. Daarnaast hebben we alles in huis om jouw sieraden te herstellen en op te frissen of om voor jou een uniek en persoonlijk juweel te maken.

Onze twee gediplomeerde goudsmeden combineren hun eeuwenoude ambacht met de modernste teken- en ontwerptechnieken om jouw droomjuweel te maken. Heb je een oud familiejuweel dat je een verfrissende make-over wilt geven? Of een edelsteen die je in een unieke ring, broche of halsketting wilt laten verwerken? Of geef je onze specialisten carte blanche?

Zij gaan met jouw input aan de slag: van schets over 3D-weergave tot het effectief maken van jouw schitterend juweel. Tijdloos en uniek.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk

TWIST BY NYS

Lange-Steenstraat 40
8500 Kortrijk