Accessoires

Accessoires

Niet enkel juwelen en horloges

Bij Juweliers Nys gaan we verder dan alleen het verkopen van juwelen en horloges. Naast onze uitgebreide collectie bieden we ook een scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw waardevolle stukken altijd in topconditie blijven.

Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw horloges en juwelen te herstellen, zodat ze er weer als nieuw uitzien en perfect werken. Of het nu gaat om het vervangen van een batterij, het repareren van een beschadigd horlogeglas of het opnieuw zetten van edelstenen, wij zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen weer stralen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw eigen creaties te laten maken. Of u nu op zoek bent naar een uniek sieraad voor een speciale gelegenheid of een gepersonaliseerd horloge wilt laten maken, onze deskundige ontwerpers helpen u graag bij het realiseren van uw droomstuk.

Naast onze uitgebreide collectie sieraden en horloges bieden we ook een selectie opbergsystemen en accessoires aan voor uurwerken en juwelen. Van elegante horlogeboxen tot watchwinders, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw waardevolle bezittingen veilig en georganiseerd te houden.

Bij Juweliers Nys streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw kostbare juwelen en horloges.

Accessoires

Ontdek

My Watch Hotel

Waar traditionele horlogekisten voornamelijk opbergruimtes zijn, hebben wij de My Watch Hotel-kisten ontworpen met een extra dimensie: het plezier. Het plezier om volop van uw horloges te genieten… zelfs wanneer u ze niet draagt.

Elke kist is het resultaat van het gepassioneerde werk van een vakman. Het gebruik van prachtige houtsoorten en de beheersing van de lak geven de kisten een uniek karakter en een patina die alleen te vinden is op handgemaakte objecten.

Voor een perfect zicht op uw horloges hebben we onze kisten uitgerust met een antireflecterend glas. Door bepaalde licht ‘parasieten’ te elimineren, zien uw horloges er nog mooier uit dan in werkelijkheid. De fijnheid van de houten omlijsting en de perfecte positionering van de horloges op de steunen versterken dit magische effect nog meer.

De My Watch Hotel-kisten zijn verkrijgbaar in 5 formaten, variërend van 4 tot 12 horloges.

Ontdek

Wolf Watchwinders

Wolf is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige watchwinders. Deze apparaten zijn ontworpen met vakmanschap en precisie om automatische horloges te onderhouden en te beschermen wanneer ze niet worden gedragen.

De watchwinders van Wolf combineren functionaliteit met elegantie. Ze zijn voorzien van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw horloges nauwkeurig worden opgewonden en in optimale conditie blijven. Het luxueuze design van Wolf-watchwinders maakt ze niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kamer of dressing.

Met verschillende modellen en stijlen biedt Wolf een breed scala aan opties om aan de behoeften en smaken van horlogeliefhebbers te voldoen. Of het nu gaat om een enkel horloge of een verzameling, de watchwinders van Wolf zijn ontworpen om uw kostbare uurwerken veilig te bewaren en tegelijkertijd hun functionaliteit te behouden. Met Wolf kunt u er zeker van zijn dat uw horloges altijd klaar zijn om te dragen, met de juiste tijd en datum, zonder handmatig op te winden.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk

TWIST BY NYS

Lange-Steenstraat 40
8500 Kortrijk