Longines

Longines

Zwitsers horlogevakmanschap

Betreed een wereld gekenmerkt door elegantie, traditie en prestaties, en ontdek de uitzonderlijke horloges van Longines. Elke horlogecollectie heeft haar eigen stijl zonder ooit afbreuk te doen aan de tijdloze elegantie die de kernwaarde van het merk is. De horlogemaker heeft voor u vijf verschillende sferen gecreëerd die iedereen die op zoek is naar uitmuntendheid en geraffineerd Zwitsers horlogevakmanschap zal weten te waarderen.

Watchmaking tradition

Ontdek

The Longines Master collection

Sinds de oprichting staat Longines bekend om zijn uitzonderlijke uurwerken. Een perfect voorbeeld hiervan is The Longines Master Collection, gelanceerd in 2005 en sindsdien een enorm succes. Deze collectie belichaamt de kernwaarden van het merk: elegantie, stijl en technische excellentie.

Met een scala aan modellen, van klassiek tot sportief, biedt The Longines Master Collection voor elk wat wils. Elk horloge wordt met zorg en precisie vervaardigd, met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.

Deze tijdloze collectie is een ware weerspiegeling van Longines’ toewijding aan vakmanschap en excellentie, en zal zeker worden gewaardeerd door horlogeliefhebbers over de hele wereld.

Ontdek

Record collectie

De automatische Record-modellen van Longines zijn een combinatie van klassieke elegantie en technische excellentie, en hebben de ambitie om de speerpunten van het merk te worden. Deze uitzonderlijke horloges zijn uitgerust met een silicium balansveer, wat zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Naast hun technische superioriteit onderscheiden de Record-modellen zich door hun tijdloze esthetiek en hoogwaardige afwerking. Kortom, ze belichamen de essentie van Longines en zijn een perfecte keuze voor liefhebbers van verfijnde horloges.

Ontdek

Heritage classic

Longines laat de esthetische waarde van haar meest originele en historische ontwerpen samenvloeien met de moderne technieken van het horlogevakmanschap. De Heritage Classic-modellen zijn een eerbetoon aan de innovatie en gedrevenheid van de horlogemakers bij Longines. De uurwerken zijn kenmerkend door deze expertise en worden vormgegeven door de duurzaamheid van het merk, evenals haar rijke geschiedenis.

Ontdek

Flagship

De lancering van het eerste Flagship model door Longines in 1957 werd met daverend succes ontvangen. Deze tijdloze collectie is hernieuwt en nog steeds te vinden in het assortiment van het merk. De modellen zijn uitgerust met een zelfopwindend kaliber en vallen gegarandeerd in de smaak bij liefhebbers van klassieke, robuuste horloges. Dankzij een breed scala aan wijzerplaten en maten vindt iedereen het horloge dat bij hem of haar past.

Elegance

Ontdek

Mini Dolcevita

De MINI DOLCEVITA is een meesterwerk dat op prachtige wijze de stille luxe en hedendaagse elegantie van Longines uitdrukt. De modellen zullen zeker aanslaan bij dynamische vrouwen die houden van adembenemende horloges die perfect passen bij elke stijlkeuze.

Ontdek

Longines Dolcevita

Sinds het begin straalt de Longines DolceVita collectie wereldwijd de hedendaagse elegantie van het horlogemerk Longines uit. De collectie is geïnspireerd op het ‘Dolce Vita’, het is een eerbetoon aan het goede leven. En nu begint een nieuw hoofdstuk in deze collectie met een unieke variatie met zachte lijnen

Ontdek

La Grande Classique de Longines

La Grande Classique de Longines, gecreëerd in 1992, speelde een belangrijke rol bij het opbouwen van de reputatie van het gevleugelde zandlopermerk. Deze lijn staat symbool voor de klassieke elegantie en de tijdloze geraffineerde uitstraling van Longines en valt op door het zeer slanke profiel en brede scala aan modellen. 

Ontdek

Longines Primaluna

Hoewel het merk Longines bekend staat om het ontwerpen van horloges die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden, heeft de Longines PrimaLuna collectie sinds 2009 naam gemaakt als een unieke damescollectie. Zoals de naam al doet vermoeden, is de kenmerkende kast geïnspireerd op de maan.

Ontdek

Longines Evidenza

Wie kan de jaren 1920 vergeten? Het was een periode van wereldwijde veranderingen, belangrijke vooruitgang op veel gebieden en veel vrijheid voor artiesten, waaronder ook stylisten. Mode en design deden afstand van starre, eeuwenoude regels en persoonlijke accessoires werden steeds handiger, compacter en stijlvoller. 

Ontdek

The Longines Elegant collection

Al vanaf het begin concentreert Longines zich op elegantie. Dit is niet alleen terug te zien in de producten, maar ook in de communicatie van het merk, met de inmiddels beroemde slogan ‘Elegance is an attitude’ Het is dan ook geen verrassing dat het merk The Longines Elegant Collection lanceert met modellen die het typische klassieke design en de slanke lijnen van Longines horloges weerspiegelen. 

Performance

Ontdek

Conquest classic

De Conquest Classic collectie van Longines combineert op vakkundige wijze moderniteit met de kenmerkende verfijndheid van het merk. De nieuwste elegante en strakke creaties van deze lijn hebben een vrouwelijke én opvallende eigentijdse uitstraling. De lijn is speciaal ontworpen voor het drukke leven van de moderne vrouw.

Ontdek

Conquest

De Conquest collectie belicht de wilskracht van diegenen die een sprong in het diepe hebben gewaagd en geeft uiting aan de geestdrift die het verleggen van bestaande grenzen mogelijk maakt. De ontwerpen uit de Conquest collectie weerspiegelen diezelfde geestdrift sinds 1954. Elk horloge onthult op subtiele wijze een uitzonderlijke combinatie van prestatie en elegantie, gekenmerkt door enorm precieze technische toepassingen.

Avigation

Ontdek

Longines Spirit

Legendarische pioniers vertrouwden op Longines tijdens hun ontdekkingsreizen te land, ter zee en in de lucht. Het merk met de gevleugelde zandloper gebruikte haar rijke verleden als inspiratiebron voor het ontwerp van de unieke Longines Spirit collectie. 

Ontdek

Heritage Military

De Heritage Military-collectie van Longines is een eerbetoon aan de militaire horloges uit het verleden, met een combinatie van vintage stijl en moderne technologie. Deze horloges zijn robuust, functioneel en voorzien van hoogwaardige afwerking. Met deze collectie blijft Longines trouw aan zijn erfgoed van vakmanschap en precisie, terwijl het een eerbetoon brengt aan de militaire traditie.

Ontdek

Heritage Avigation

Longines koestert onafgebroken de sterke band die het merk heeft ontwikkeld met de wereld van de luchtvaart. Het merk heeft een groot aantal pilotenhorloges en chronograaf horloges, boordapparatuur en overige navigatie-instrumenten vervaardigd die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de civiele en militaire luchtvaart in de eerste helft van de 20e eeuw. Met de horloges uit de ‘Heritage Avigation’-collectie belicht Longines deze rijke historische achtergrond van het merk.

Diving

Ontdek

Hydroconquest

Het beroemde Zwitserse horlogemerk Longines, dat in 1832 in Saint-Imier werd opgericht, kan bogen op een lange traditie die wordt gekenmerkt door de elegantie en de prestaties van haar producten. Deze waarden worden perfect vertegenwoordigd door de Longines Sport Collection. De HydroConquest lijn is bestemd voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een high perfomance uurwerk dat technische innovatie en elegantie combineert. 

Ontdek

Longines Legend Diver

De Longines Legend Diver, een herinterpretatie van een duikershorloge uit de jaren ’60, neemt een bijzondere plaats in binnen de Heritage-collectie van het merk. Deze collectie, die de rijke historische achtergrond van Longines vertegenwoordigt, is door de jaren heen alsmaar omvangrijker geworden. 

Ontdek

Longines Ultra-Chron

Het nieuwe horloge, geïnspireerd op de originele Longines Ultra-Chron Diver uit 1968, en zijn nieuwe kaliber met hoge frequentie vertegenwoordigen waar Longines zich sinds de oprichting van het merk al mee onderscheidt: zijn status als pionier op het gebied van sporttijdmetingen. 

Meer info over Longines?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Longines? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk