Atelier P

Atelier P.

trouw- en verlovingscollectie

Atelier P. is de trouw- en verlovingscollectie van P.C. Boschmans, een gevestigd Belgisch bedrijf dat in 1865 werd opgericht.

De letter P. verwijst naar Petrus Boschmans, de oprichter van het bedrijf die in 1907 het atelier van zijn meester Jaques Joris overnam. Het was Petrus die van het goudsmids- en familiebedrijf een groot succes maakte en de merknaam ‘P.C. Boschmans’ vestigde.

Petrus had zes kinderen die zich bij hem voegden in het familiebedrijf.

In de loop der jaren verwierf het bedrijf een uitzonderlijke kennis van vakmanschap, waarbij altijd naar de hoogste kwaliteit werd gestreefd.

De eeuwenoude traditie van vakmanschap wordt vandaag de dag nog steeds uitgeoefend door zijn achterkleinkinderen en de werknemers van het bedrijf. Samen delen ze nog steeds dezelfde passie voor het creëren van iconische stukken.

Collecties

Ontdek

Retro Collection

De Retro Collectie neemt je mee terug in de tijd. Via deze gedurfde, klassieke en originele trouw- en verlovingsringen zul je de zes kinderen van Petrus Boschmans ontmoeten. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie en het unieke vakmanschap van Atelier P, terwijl je een stukje geschiedenis om je vinger draagt. Elk stuk in deze collectie vertelt zijn eigen verhaal en belichaamt de passie en liefde die het mogelijk maakten. Laat jezelf onderdompelen in de nostalgie van vervlogen tijden terwijl je een stijlvol statement maakt met een ring uit de Retro Collectie van Atelier P.

Ontdek

Trendy collection

Als modern design jou aanspreekt, dan zal je de trendy collectie verkiezen. Deze collectie onderscheidt zich door zijn eigenaardige afwerking en eigentijdse uitstraling. Laat je betoveren door de strakke lijnen en innovatieve ontwerpen van Atelier P, die een perfecte mix van stijl en functionaliteit bieden. Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor het een unieke en verfijnde uitstraling heeft. Met de trendy collectie van Atelier P maak je een krachtig statement en omarm je de moderne esthetiek met vertrouwen en flair.

Ontdek

Timeless collection

Less is more, daar kan Petrus het niet meer mee eens zijn. De tijdloze collectie is gebaseerd op zijn allereerste ontwerp. Het feit dat deze trouw- en verlovingsringen na meer dan 100 jaar nog steeds zeer populair zijn, geeft aan dat “sommige dingen bedoeld zijn om te blijven”. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie en klassieke schoonheid van de tijdloze collectie van Atelier P. Elk stuk in deze collectie belichaamt de eenvoud en verfijning die Petrus Boschmans nastreefde in zijn oorspronkelijke ontwerp, en biedt een tijdloze charme die nooit uit de mode raakt. Kies voor een ring uit de tijdloze collectie en draag een stukje geschiedenis met je mee, terwijl je je eigen tijdloze liefdesverhaal begint.

Meer info over Atelier P?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Atelier P? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk