Gianfranco Bigli

Bigli

Kleurijke en elegante sieraden

In België staat de naam BIGLI synoniem voor kleurrijke, elegante, moderne sieraden die gemakkelijk elke dag te dragen zijn. De drijvende krachten achter BIGLI zijn Laurence Aerens en Thierry Spitaels, zowel zakelijke partners als levenspartners. Laurence beheert nauwgezet het imago van het merk, terwijl Thierry zich bezighoudt met klantrelaties.

BIGLI-sieraden worden vervaardigd uit het beste 18-karaats goud in combinatie met zorgvuldig geselecteerde en prachtig geslepen diamanten om ervoor te zorgen dat men voor altijd straalt. De vreugde die ze brengen, komt echter van de prachtige kleuren van de meest stralende en lichtgevende natuurstenen. Door het slimme proces van superpositie van BIGLI worden tinten en nuances nog verfijnder, dus in hun juwelen zijn de kleurvariaties eindeloos en echt uniek. En wanneer je ze begint te combineren, zullen kleuren er nog helderder worden.

Gedurende een periode van meer dan vijfentwintig jaar heeft BIGLI verschillende lijnen ontwikkeld die voortdurend worden heruitgevonden, resulterend in een oogverblindende, tijdloze variëteit. Klanten kunnen jaar na jaar nieuwe items aan hun eigen collectie toevoegen met een bijpassende hanger of ring.

For every woman, young or just young at heart!

Collecties

Ontdek

Mini Sweety

Mini Sweety is de meest iconische collectie van BIGLI ontstaan in 2009.

De typische BIGLI-signatuur zit vooral in de opvallende cabochonstenen, verkrijgbaar in 50 uitzonderlijke tinten. Ze werden gecreëerd met een ingenieuze techniek die verschillende lagen combineert, zodat er nieuwe kleuren ontstaan die telkens een andere nuance en intensiteit geven. Allemaal 100% natuurlijk, 100% mineraal. De cabochons vormen de visuele focus in ringen, oorhangers en hangers in 18-karaats goud, die onderling combineerbaar zijn. Ze nodigen uit tot een speelse en modebewuste mix waarin de kleuren nog krachtiger worden, in een combinatie met 2 of 3 ringen. Verkrijgbaar in wit roze en geelgoud en telkens afgewerkt met een diamant in de scheen als signatuur.

Ontdek

Mini Waves

De perfecte vorm voor de ultieme weerspiegeling van het licht

Net als hun familiegenoten WAVES hebben BIGLI’s Mini WAVES dezelfde golvende lijn, waardoor het licht nog intenser weerspiegeld wordt. Door hun kleinere vorm zijn Mini WAVES perfect stapelbaar op één vinger. Maar ze zijn even mooi op zichzelf. Mini WAVES zijn beschikbaar in verschillende kleuren goud, gecombineerd met witte, bruine of zwarte diamanten.

Voor uw perfecte ‘match’ hebben we ringen in vier afmetingen. Op die manier kunt u uw persoonlijke combinaties samenstellen en het volume kiezen dat u het beste ligt.

Hangers, oorringen en armbanden zijn ook beschikbaar in verschillende afmetingen, omdat een mooi basisstuk u perfect moet passen.

We werken met zwarte, witte en bruine diamanten. Bruine diamanten kunnen worden gecombineerd met zwart rodium. Op die manier zijn er dus 4 kleuren. Ook dit is weer bedoeld om uw eigen perfecte en persoonlijke combinatie mogelijk te maken.

Ontdek

Mini Leaves

Bladeren verleiden, altijd en overal. Er is niets mooiers dan natuurlijke vormen op je lichaam. Daarom hebben is de nieuwe collectie Mini Leaves geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. De prachtige bladvormen reflecteren niet alleen perfect het licht; ze zien er ook prachtig uit in combinatie met de Mini Waves collectie. Mix en match.

Ontdek

Elements

Elements, waar eenvoud luxe ontmoet.

Een eerste blik op een nieuw tijdperk van eigentijdse sieraden voor alle vrouwen, jong of alleen jong van hart. Deze collectie combineert naadloos tijdloze elegantie en innovatief ontwerp om een nieuwe reeks meesterwerken te creëren. Altijd strevend om u meer te bieden dan alleen een juweel, is elk stuk ontworpen om geluk uit te stralen. Een symbool van de beste momenten in uw leven, momenten die u laten stralen terwijl u ze herbeleeft met uw sieraden.

Elements is gecreëerd om het vakmanschap van BIGLI vast te leggen. Een combinatie van handgemaakte sieraden, 18-karaats goud, hoogwaardige diamanten en verfijnde instellingen. Een collectie die uw stijl en alledaagse momenten zal verheffen.

Ontdek

Infinity

Infinity is zowel naar inhoud als naar vorm bijzonder kostbaar. De ongelooflijke eenvoud van de ronde vorm, die eindeloos op en neer gaat, wordt gecombineerd in één enkel uniek juweel met gebruik van diamanten van de beste kwaliteit, aangebracht in een fijne, dichte zetting. Een onverwoestbaar genoegen voor de zintuigen en de geest, voor oneindige emoties.

Deze zuiverste vorm van tijdloze schoonheid is beschikbaar als hanger, oorringen en als ring.

Ontdek

Link N°1

Onze allereerste ketting, LINK N°1, laat zien dat onregelmatigheden harmonieus kunnen zijn. Elegant maar volumineus, deze kettingen en armbanden voegen stijl toe aan je outfit, wat je ook draagt. Deze onderling verbonden vormen benadrukken de verschillende verbindingen die we delen met de mensen om ons heen terwijl we vreugde in elkaars leven brengen. LINK N°1 kettingen, armbanden en oorhangers zijn verkrijgbaar in 18 karaats goud in verschillende lengtes.

Ontdek

Chloé meets Sweety

Twee klassiekers van BIGLI werden samengevoegd om een tijdloos, nieuw ontwerp te creëren met een typische BIGLI-twist. Onze iconische MINI SWEETY-collectie en CHLOÉ-collectie staan beide bekend om hun kenmerkende vormen en vrolijke kleuren. Wanneer ze elegant worden gecombineerd in ons nieuwe BIGLI-stuk, ziet de gladde en bubbly vorm van de MINI SWEETY er prachtig uit met de organische en opvallende CHLOÉ.

Meer info over Gianfranco Bigli?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Gianfranco Bigli? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk