Le Gramme

Le Gramme

Voor elke gelegenheid

Le Gramme is een merk van herensieraden waarbij elk object wordt genoemd naar zijn gewicht in grammen. De stukken van Le Gramme putten hun kracht uit hun minimalistische vorm en een natuurlijke neiging om verzameld te worden, waardoor de drager zijn eigen unieke ontwerpidentiteit kan creëren.

De collecties van Le Gramme zijn het resultaat van een creatief proces dat voortkomt uit industrieel ontwerp en maken deel uit van een rationele benadering: de vorm wordt eerst afgeleid van een creatieve reflectie en vervolgens verfijnd totdat deze zijn functie vervult. Vervolgens wordt het object gerealiseerd.

Door deze zorgvuldige benadering van ontwerp en productie biedt Le Gramme niet alleen sieraden van hoogwaardige kwaliteit, maar ook stukken die een diepgaande betekenis hebben voor de drager. Elk stuk is doordrenkt van een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Met Le Gramme kunnen mannen hun persoonlijke stijl tot uiting brengen en een statement maken dat zowel eigentijds als tijdloos is.

Collecties

Ontdek

The cable collection

De Cable-collectie van Le Gramme is een eerbetoon aan vakmanschap en verfijning. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met een gevoel van tijdloze elegantie en biedt een moderne interpretatie van klassieke kabelontwerpen.

De stukken in de Cable-collectie zijn vervaardigd met aandacht voor detail en precisie, waarbij hoogwaardige materialen worden gecombineerd met innovatieve ontwerpen. Het resultaat is een reeks sieraden die zowel sterk als verfijnd zijn, en die perfect passen bij de moderne man die op zoek is naar een tijdloze en toch eigentijdse uitstraling.

Met zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek straalt de Cable-collectie van Le Gramme een gevoel van ingetogen luxe uit, waardoor het de perfecte keuze is voor mannen die streven naar stijlvolle en veelzijdige accessoires. Elk stuk in deze collectie is een statement op zich, en biedt de drager de mogelijkheid om zijn persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen met moeiteloze elegantie.

Ontdek

The ribbon collection

De Ribbon-collectie van Le Gramme is een meesterwerk van elegantie en finesse. Elk stuk in deze collectie is geïnspireerd op de vloeiende beweging van een lint, en straalt een tijdloze schoonheid uit die zowel verfijnd als eigentijds is.

De stukken in de Ribbon-collectie zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap van topkwaliteit. De gladde, gepolijste afwerking geeft de sieraden een luxe uitstraling, terwijl de vloeiende lijnen en elegante vormen een gevoel van beweging en gratie oproepen.

Met zijn tijdloze ontwerpen en veelzijdige stijl is de Ribbon-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Ribbon-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Ribbon-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Ontdek

The beads collection

De Beads-collectie van Le Gramme is een eerbetoon aan de eenvoud en veelzijdigheid van kralen. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met een gevoel van tijdloze elegantie en biedt een moderne interpretatie van deze klassieke elementen.

De kralen in de Beads-collectie zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap van topkwaliteit. De subtiele glans en textuur van de kralen creëren een prachtige visuele en tactiele ervaring, terwijl hun eenvoudige ontwerp een gevoel van ingetogen luxe uitstraalt.

Met zijn tijdloze esthetiek en veelzijdige stijl is de Beads-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Beads-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Beads-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Ontdek

The segment collection

De Segment-collectie van Le Gramme belichaamt de essentie van verfijning en moderne elegantie. Elk stuk in deze collectie is geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van segmenten en straalt een ingetogen luxe uit die zowel eigentijds als tijdloos is.

De stukken in de Segment-collectie zijn vakkundig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap van topkwaliteit. De strakke lijnen en geometrische vormen van de segmenten creëren een prachtige visuele esthetiek, terwijl hun veelzijdigheid en eenvoud een gevoel van tijdloze elegantie oproepen.

Met zijn verfijnde ontwerpen en minimalistische esthetiek is de Segment-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Segment-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Segment-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Ontdek

The entrelacs collection

De Entrelacs-collectie van Le Gramme belichaamt de harmonie tussen kracht en verfijning. Elk stuk in deze collectie is geïnspireerd op de intrigerende vormen van gevlochten patronen, waarbij de sieraden een unieke en tijdloze uitstraling krijgen.

De stukken in de Entrelacs-collectie zijn met vakmanschap vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waarbij aandacht wordt besteed aan detail en kwaliteit. De ingewikkelde entrelacs-patronen creëren een prachtige visuele textuur, terwijl de strakke lijnen en elegante vormen een gevoel van verfijning en klasse uitstralen.

Met zijn verfijnde ontwerpen en tijdloze esthetiek is de Entrelacs-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Entrelacs-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Entrelacs-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Ontdek

The bangle collection

De Bangle-collectie van Le Gramme is een eerbetoon aan minimalistische elegantie en tijdloze stijl. Elk stuk in deze collectie straalt een ingetogen luxe uit en biedt een verfijnde interpretatie van de klassieke armband.

De armbanden in de Bangle-collectie zijn zorgvuldig vervaardigd met vakmanschap en aandacht voor detail. Ze zijn ontworpen om perfect om de pols te passen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals edelmetalen en andere luxe afwerkingen.

Met zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek zijn de armbanden uit de Bangle-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Bangle-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van de Bangle-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Ontdek

The cord collection

De Cord-collectie van Le Gramme is een verfijnde interpretatie van het klassieke snoer, met een eigentijdse twist. Elk stuk in deze collectie straalt een ingetogen luxe uit en biedt een unieke mix van stijl en functionaliteit.

De sieraden in de Cord-collectie zijn zorgvuldig vervaardigd met vakmanschap en aandacht voor detail. Ze combineren hoogwaardige materialen, zoals leer of textiel, met verfijnde metalen accenten voor een tijdloze uitstraling.

Met zijn veelzijdige ontwerpen en moderne esthetiek is de Cord-collectie van Le Gramme perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accessoire voor dagelijks gebruik of een statement-stuk voor een speciale gelegenheid, de Cord-collectie biedt een scala aan prachtige opties die moeiteloos elegantie toevoegen aan elke outfit. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van de Cord-collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan je persoonlijke stijl.

Meer info over Le Gramme?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Le Gramme? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk