One More

One More

Tijdloze schoonheid

One More is meer dan alleen een juwelenmerk; het is een symbool van verfijning, elegantie en tijdloze schoonheid. Met zijn unieke ontwerpen en vakmanschap biedt One More een scala aan prachtige collecties die de essentie van moderne luxe belichamen.

Elk stuk in de collecties van One More straalt een onmiskenbare allure uit, met zijn delicate details, verfijnde lijnen en sprankelende accenten. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een eigentijds statement-piece, One More biedt een uitgebreide selectie van juwelen die passen bij elke stijl en gelegenheid.

Met zijn unieke mix van traditie en innovatie, weet One More keer op keer te verrassen en te inspireren. Van de betoverende Amiata-collectie tot de gedurfde en moderne Eolo-collectie, elk stuk vertelt zijn eigen verhaal en laat de drager stralen met een gevoel van zelfvertrouwen en stijl.

Met One More kun je jouw persoonlijke stijl tot leven brengen en een statement maken dat zowel chic als verfijnd is. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van One More en ontdek de perfecte aanvulling voor jouw sieradencollectie.

Collecties

Ontdek

Pantelleria

De prachtige Pantelleria-collectie lijkt op een kunstwerk, met zijn levendige en kleurrijke uitstraling die de zintuigen prikkelt en een gevoel van verwondering oproept. Met de grootste zorg met de hand vervaardigd uit hoogwaardige halfedelstenen, zullen deze erfstukstukken prachtig ouder worden, waardoor ze een tijdloze schoonheid krijgen die de tand des tijds doorstaat. Hun magische mix van kleuren biedt niet alleen een gedurfde visie, maar ook de vrijheid om verschillende stukken met elkaar te combineren voor een uniek en persoonlijk effect. Elke creatie in deze collectie is doordrenkt van de inspiratie die voortkomt uit de schoonheid van de natuur, waardoor elk stuk een unieke en bijzondere betekenis krijgt die de drager koestert en bewondert.

Ontdek

Vulsini

Spelen met zachte en vrouwelijke vormen is een kunst die de Vulsini-collectie perfect beheerst. Lagen van verfijnde kettingen worden gecombineerd met prachtige, druppelvormige edelstenen – waardoor je een look kunt creëren die de verbeelding prikkelt. Een unieke collectie vol met de unieke schoonheid waar dromen van gemaakt zijn…

De Vulsini-collectie is niet zomaar een verzameling sieraden; het is een viering van vrouwelijkheid en verfijning, waarbij elk stuk is ontworpen om de schoonheid en kracht van de moderne vrouw te accentueren. De gelaagde kettingen en sprankelende edelstenen creëren een visuele symfonie die de zintuigen betovert en de verbeelding stimuleert. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met een gevoel van mysterie en elegantie, waardoor het een tijdloze charme heeft die elke look verfraait met een vleugje magie. Met de Vulsini-collectie kun je je eigen unieke stijl uitdrukken en een statement maken dat zowel verfijnd als krachtig is.

Ontdek

Salina

Sieraden hebben de kracht om dat ene ding te zijn dat je uniek laat voelen. Ontdek onze Salina-collectie – een oproep tot totale romantiek die zich volledig elegant en verfijnd voelt. De originele, moderne ontwerpen zijn delicaat en bezet met diamanten voor textuur en diepte. Elk stuk is doordrenkt met een gevoel van tijdloze schoonheid en betovert met zijn subtiele elegantie en sprankelende details.

Met de Salina-collectie kun je je eigen stijl uitdrukken en je persoonlijkheid laten stralen met een vleugje magie. Het zijn niet alleen sieraden; het zijn schatten die je koestert en die elke outfit verheffen met hun onmiskenbare charme en verfijning. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon je alledaagse look wilt opfleuren, de Salina-collectie biedt een tijdloze allure die nooit uit de mode raakt.

Ontdek

Eolo

De Eolo-collectie is het perfecte huwelijk tussen luxe materialen en moderne kunst. Met de nadruk op een unieke mix van diamanten en roségoud, speelt deze moderne collectie met circulaire bewegingen om een eclectische reeks van verwisselbare stukken te creëren.

De Eolo-collectie is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en de kracht van creativiteit. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning uit te stralen, terwijl het tegelijkertijd een modern en avant-garde gevoel behoudt. Met zijn delicate balans tussen traditie en innovatie, biedt de Eolo-collectie een unieke en onderscheidende esthetiek die perfect past bij de moderne vrouw van vandaag. Laat je betoveren door de magie van de Eolo-collectie en creëer een look die net zo uniek is als jijzelf.

Ontdek

Ischia

De Ischia-collectie is echt mode-adel. Met hun opvallende vormen hebben de statement-stukken de kracht om te transformeren. Hun krachtige geometrische vormen vangen het licht perfect op, waardoor ze het ideale pronkstuk zijn voor zowel dag als nacht. Deze statement-collectie zal je zeker onderscheiden van de massa.

De Ischia-collectie is een viering van zelfexpressie en individualiteit. Elk stuk straalt een gevoel van zelfvertrouwen en kracht uit, waardoor je je uniek en bijzonder voelt wanneer je ze draagt. Met hun gedurfde ontwerpen en opvallende esthetiek zijn de stukken uit de Ischia-collectie niet alleen sieraden, maar ook kunstwerken die je look naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door de schoonheid en het vakmanschap van de Ischia-collectie en omarm je eigen unieke stijl met trots.

Ontdek

Etna

Gedurfde, levendige stenen voegen direct glamour toe aan elke look. De Etna-collectie is gebaseerd op een unieke mix van gekleurde edelstenen en diamanten. De ringen hebben subtiele verschillen in vormen, sneden en tinten, waardoor ze elk vol karakter zijn. Prachtige sieraden die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Met de Etna-collectie kun je je eigen verhaal vertellen en je stijl tot uiting brengen met een vleugje luxe en individualiteit. Elk stuk straalt een unieke schoonheid uit, en de levendige kleuren en schittering van de edelstenen zullen je look direct opvrolijken. Of je nu kiest voor een opvallend statement-stuk of een subtieler accent, de Etna-collectie biedt een scala aan mogelijkheden om je te inspireren en je te laten stralen. Ontdek de magie van de Etna-collectie en laat je persoonlijkheid schitteren met deze prachtige sieraden.

Meer info over One More?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van One More? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk