Pasquale Bruni

Pasquale Bruni

A family behind a jewel

De Italiaanse juwelenontwerper Pasquale Bruni viert al meer dan 50 jaar vakmanschap in ongeëvenaarde ontwerpen. Elke collectie wordt met de hand gemaakt in Italië en de edelstenen en het goud worden zorgvuldig geselecteerd om de familieziel in uitzonderlijke juwelen te leggen. Het bedrijf werd opgericht door Pasquale Bruni en de creatieve leiding is nu in handen van zijn dochter, Eugenia Bruni. Zij heeft zijn strenge goudsmid en liefde voor details geërfd. Ze voegt haar handtekening toe met een nauwgezette studie van de vrouwelijke vorm om te zorgen voor een sensuele gemeenschap tussen lichaam en ziel.

Collecties

Ontdek

Giardini Segreti

Een reis naar de metamorfose van bladeren die vliegen als vlinders in de geheime tuin van ons leven.
Bomen waarvan de takken als magische handen zijn in de betovering van kronkelende bladeren.

Tuinen zijn als de vrouwelijke ziel en zijn bedoeld om ontdekt en bewonderd te worden. Deze magische plekken, geïnspireerd door de geheime tuinen van Milaan en zijn mysterieuze binnenplaatsen, vertellen verhalen van geheime ontmoetingen, kunst en natuur. Een eerbetoon aan vrouwelijke werelden vol passie. Bloemen, bladeren en vlinders schitteren op de handen. Sierlijke en kostbare magie op de huid.

Ontdek

Petit Garden

In een delicate tuin, te midden van de weelderige pracht van de natuur, worden de kleine geheimen van zuivere passie zorgvuldig met de hand geplukt. Elke bloem draagt ​​de essentie van liefde en betovering, elke bladslag fluistert een verhaal van verborgen schoonheid.

Petit Garden ontspruit uit deze warme herinneringen aan exotische bestemmingen, waar elke ademhaling een zachte streling van sereniteit is. Elk detail van onze creaties ademt de geest van avontuur en verlangen naar het onbekende. Het is een viering van reizen, van het ontdekken van nieuwe horizonten, en van het omarmen van de schoonheid die overal om ons heen te vinden is.

Welkom in Petit Garden, waar elke schat een verhaal vertelt en elke bloem een ​​poëtische dans uitvoert in de bries van de herinnering.

Ontdek

Aleluiá

Ontdek

Lakshmi

Lakshmi is niet slechts een symbool van schoonheid; zij is de belichaming van gratie en verfijning, zoals de lotusblaadjes die dansen in een delicate groet aan de opkomende zon. Haar aanwezigheid brengt een aura van vrede en overvloed, en haar stralende glimlach verlicht de harten van allen die haar ontmoeten.

In de mythologie wordt Lakshmi vaak afgebeeld met lotusbloemen, die symbool staan voor zuiverheid, spirituele groei en wedergeboorte. Haar dansende bewegingen weerspiegelen de cycli van het leven, terwijl haar aanwezigheid een zegen is die voorspoed en voorspoed met zich meebrengt.

Eugenia Bruni brengt met haar woorden een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van Lakshmi en haar verbinding met de natuurlijke wereld. Het beeld van lotusblaadjes die dansen in het zonlicht roept een gevoel van vreugde en harmonie op, en herinnert ons eraan om te genieten van de eenvoudige, maar toch prachtige momenten van het leven.

Ontdek

Feel

Feel beschrijft niet alleen de sensatie van het voelen van het licht van elk wonder in de natuur, maar ook het diepgaande begrip van de verbondenheid tussen mens en omgeving. De iconische bladeren, omgevormd tot golven, duinen, oceanen en woestijnen, symboliseren de diversiteit en pracht van het leven op onze planeet. Elk detail van dit artistieke werk op de pavé roept een gevoel van verwondering op, terwijl het licht van de diamanten schijnbaar voorbij de randen van het juweel stroomt, waardoor de vorm en energie van het geheel oneindig lijken te bewegen en te evolueren.

Feel is meer dan alleen een sieraad; het is een poëtische weergave van de eeuwige cyclus van creatie en transformatie. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een groter geheel, verbonden met alle levende wezens en de natuurlijke wereld om ons heen. In de omarming van verschillende werelden, vinden we een diep gevoel van eenheid en harmonie, waar elk moment een kostbaar geschenk is om te koesteren en te vieren.

Ontdek

Ama

De Ama-collectie introduceert niet alleen de nieuwe visie op liefde van de creatieve directeur van Maison Eugenia Bruni, maar omarmt ook de essentie van emotionele diepgang en verbondenheid. De drie soorten goud, elk met hun unieke symboliek, smelten samen om het samenspel van de zon, het water en de maan te vertegenwoordigen. Het stralende geel van de zon, het serene wit van het water en de mysterieuze schittering van de maan worden verenigd door het delicate roze, dat de ware essentie van liefde symboliseert – een licht dat vanuit het hart straalt en alles omarmt met warmte en tederheid.

Met de Ama-collectie wordt liefde niet alleen gevierd als een emotie, maar ook als een universele kracht die ons verbindt met de wereld om ons heen. Elk stuk in deze collectie draagt ​​de energie van liefde en mededogen, en nodigt uit tot het koesteren van kostbare momenten van verbondenheid en intimiteit. Het is een eerbetoon aan de diepte en de veelzijdigheid van menselijke emoties, en een uitnodiging om de schoonheid van liefde in al haar vormen te omarmen.

Ontdek

Luce

In de natuur is er altijd een wonder van licht dat onze ogen ontmoet…; dat moment is een Namaste van verwondering tussen ons en de Schepping, aldus Eugenia Bruni over de Luce-collectie.

De Luce-collectie van Eugenia Bruni omvat niet alleen de schittering van diamanten, maar ook de essentie van dat wonderbaarlijke licht dat ons omringt en inspireert. Het is een eerbetoon aan de kracht van de natuur en een viering van de harmonie tussen mens en schepping. Elk stuk in deze collectie straalt een unieke glans uit, als een herinnering aan de magie van het leven zelf.

Met de Luce-collectie nodigt Bruni ons uit om de schoonheid en het wonder van de wereld om ons heen te omarmen. Het is een herinnering aan de eeuwige cyclus van creatie en vernieuwing, en aan de kracht van het licht om ons te verbinden met het hogere spirituele bewustzijn. Elk juweel in deze collectie is meer dan alleen een accessoire; het is een symbool van verbondenheid en verwondering, een Namaste van liefde tussen mens en schepping.

Ontdek

Ghirlanda Classics

Dit meesterlijke Italiaanse vakmanschap van meer dan 30 jaar wordt subliem belichaamd in een betoverende collectie, geïnspireerd op de vloeiende bewegingen van bloemen en bladeren – iconische symbolen van het Maison. Elk juweel in deze collectie omvat een delicate dans van bloemblaadjes, subtiel verlicht door de sensuele glans van edelstenen en diamanten, die de vrouw omhullen met een aura van romantische schoonheid en verfijning. Elk stuk spreekt van tijdloze elegantie en vakmanschap, een ode aan de natuur en de tijdloze allure van de vrouwelijke geest.
Ontdek

Bon Ton

De bloem met vijf bloemblaadjes vertegenwoordigt het icoon van het Maison en doet denken aan een vrouw met een elegante, harmonieuze en verfijnde levensstijl. De collectie Bon Ton, waarvan het symbool juist deze bloem is, heeft zich samen met de vrouwen aangepast aan de veranderende tijden en maatschappij, zonder de eenvoud en de aangeboren gratie van haar embleem op te offeren. De gepatenteerde ‘Bon Ton cut’ van de steen heeft zachte gefacetteerde bloemblaadjes die uitmonden in een cabochon stamper in het hart van het juweel. Een collectie die zichzelf in de loop der jaren met succes opnieuw heeft uitgevonden, met behoud van haar identiteit.

Ontdek

Ton Joli 

Geluk fonkelt in het roségoud van een bloem, terwijl het karakter van elke edelsteen haar eigen verhaal vertelt. Vrouwelijkheid straalt uit in het zachte licht van een blad, omarmd door Ton Joli!” Zo beschrijft Eugenia Bruni de betoverende collectie. Elk stuk is doordrenkt van betekenis en schoonheid, waarbij de warme gloed van roségoud samensmelt met de schittering van edelstenen en het subtiele spel van licht op delicate bladeren. Ton Joli nodigt uit tot een moment van contemplatie en bewondering, waar geluk, karakter en vrouwelijkheid samenkomen in een harmonieuze symfonie van design en emotie.

Ontdek

Petit Joli

Petit Joli is niet zomaar een collectie, het is een bloemige droom die op uw huid tot leven komt. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een vrije ziel, belichaamt deze collectie de innige band tussen de natuur en de vrouwelijke geest. De bloemen die deze juwelen vormgeven, nemen de kleuren van de lucht, de ruimte en de aarde aan, waardoor ze een poëtische verbinding creëren tussen de natuurlijke elementen en de schoonheid van vrouwelijke gratie. Deze kleuren stralen een gedurfde, maar toch delicate persoonlijkheid uit, die perfect past bij de vrouwen die met een ontembare geest bloeien. Petit Joli nodigt uit tot een reis door de prachtige tuinen van de verbeelding, waar elke bloem een ​​verhaal vertelt en elke edelsteen een ​​schitterende herinnering is aan de magie van het leven.

Ontdek

Bouquet Lunaire

Een meer verheven en complexe uitbreiding van Petit Joli wordt gepresenteerd in Bouquet Lunaire met adularia, de iconische witte maansteen die in de natuur voorkomt en nu wordt gecombineerd met onyx, de typische zwarte steen.

De collectie is een explosie van gevoelens gevat in kostbare juwelen, waarin de maan edelsteen naar voren komt als de ultieme uitdrukking van vrouwelijkheid. Grijs vertegenwoordigt het harmonieuze evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke sfeer, en zwart is synoniem met de moed van de vrouw.

Ontdek

Figlia dei Fiori

Wij zijn dochters van de bloemen en de maan, en Figlia dei Fiori is ons eerbetoon aan de vrouwelijke creatieve geest en vrijheid, verklaart Eugenia Bruni met trots. Deze collectie omarmt de essentie van vrouwelijke kracht en verbeeldingskracht, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de mystiek van de nachtelijke hemel. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met de magie van de bloemen en de maan, en belichaamt de vrijheid om te bloeien in alle pracht en praal. Figlia dei Fiori nodigt vrouwen uit om hun eigen pad te volgen, hun eigen verhalen te vertellen en hun eigen dromen na te streven, met de zekerheid dat ze altijd worden omhuld door de kracht en de schoonheid van de natuurlijke wereld.

Ontdek

Je T’Aime

In de omhelzing van een blad bloeit de liefde uit tot een bloem, verklaart Eugenia Bruni met gepassioneerde tederheid, in haar betoverende Je t’aime-collectie. Deze woorden vatten perfect de essentie van deze collectie samen, waar elk juweel een uitdrukking is van liefde en romantiek. Met haar creaties omarmt Bruni de delicate kracht van de natuur, waar de eenvoudige aanraking van een blad de kiem van liefde doet ontluiken tot een prachtige bloem van emotie en verbondenheid. De Je t’aime-collectie nodigt uit tot een reis door de diepten van het hart, waar elk stuk een verhaal vertelt van liefde, passie en verlangen.

Ontdek

Luna in Fiore

Het uitgangspunt van de collectie is vrouwelijke vrijheid, geïnspireerd door de duidelijke esthetiek van de jaren 80, wat resulteert in sieraden met een afgeronde, volle vormgeving en een opvallend volume. Deze juwelen zijn speciaal ontworpen voor charismatische vrouwen met een hedendaagse smaak, die hun eigen weg willen gaan en zich willen uitdrukken met kracht en stijl.

Luna in Fiore neemt ons mee op een reis door de natuur, waarbij elementen worden geleend en herinneringen worden opgeroepen aan de magische schoonheid van de natuurlijke wereld. Elk stuk in deze collectie straalt een tijdloze charme uit, geïnspireerd door de levendigheid en de harmonie van bloeiende bloemen onder het maanlicht. Het is een viering van de vrouwelijke geest en de ontembare kracht van de natuur, vastgelegd in prachtige sieraden die de essentie van vrijheid en schoonheid omarmen.

Ontdek

Amore

Amore, het beroemde en historische icoon van Maison Pasquale Bruni, vertegenwoordigt niet alleen een sieraad, maar ook een eeuwig gevoel: liefde. Het is een eerbetoon aan het leven en de natuur, en herinnert ons eraan dat liefde in al zijn vormen gevierd en gekoesterd moet worden – inclusief de liefde voor onszelf. Het is deze universele emotie die ons verbindt, die ons inspireert om dieper te voelen en intenser te leven.

Amore is meer dan alleen een sieraad; het is een symbolische reis naar het kostbaarste sentiment dat de mens kenmerkt. Het herinnert ons eraan dat liefde niet alleen bestaat in romantische gebaren, maar ook in vriendelijkheid, mededogen en zelfacceptatie. Het is een constante herinnering aan de kracht die voortkomt uit het koesteren van liefde, zowel voor anderen als voor onszelf, en aan de onuitputtelijke bron van vreugde en verbondenheid die het met zich meebrengt. Amore nodigt ons uit om deze reis van liefde te omarmen, te koesteren en te delen, en herinnert ons eraan dat liefde de kern vormt van ons bestaan.

Meer info over Pasquale Bruni?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Pasquale Bruni? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk