Piero Milano

Piero Milano

Italiaanse klasse

Al meer dan 50 jaar heeft Piero Milano de sieraden telkens opnieuw uitgevonden door te putten uit artistieke bewegingen zo divers als minimalisme en geometrische abstractie.

Het onderscheidende kenmerk van dit Italiaanse merk, opgericht in Milaan, is de aandacht die wordt besteed aan de kwaliteit van de materialen en stenen die de creaties vormen. Ringen, hangers, armbanden en oorbellen worden geproduceerd door zeer bekwame ambachtslieden in overeenstemming met de grote Italiaanse sieradentraditie.

Piero Milano blijft voortbouwen op deze erfgoedtraditie en streeft ernaar om tijdloze stukken te creëren die zowel elegantie als vakmanschap uitstralen. Met een voortdurende toewijding aan excellentie en innovatie, blijft het merk een leidende rol spelen in de wereld van haute couture sieraden.

Collecties

Ontdek

GOA

De GOA-collectie van Piero Milano is een eigentijdse en stijlvolle sieradencollectie die geïnspireerd is op de exotische sfeer van Goa, een regio in India bekend om zijn prachtige stranden en levendige cultuur. Deze collectie omvat een scala aan unieke en opvallende stukken, die zijn ontworpen om de vreugde en de vrijheid van het Goaanse levensgevoel te belichamen.

De GOA-collectie van Piero Milano omvat vaak gedurfde ontwerpen, met gebruik van levendige edelstenen, organische vormen en verfijnde details. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met vakmanschap en aandacht voor detail, en maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud, diamanten en kleurrijke edelstenen.

Of het nu gaat om elegante armbanden, opvallende kettingen of verfijnde oorbellen, de GOA-collectie van Piero Milano biedt een unieke mix van luxe en speelsheid die perfect is voor de moderne vrouw die op zoek is naar iets bijzonders en unieks.

Ontdek

Capri

De Capri-collectie van Piero Milano is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie en schoonheid van het eiland Capri, gelegen in de Tyrreense Zee voor de kust van Italië. Deze collectie omvat een reeks verfijnde en stijlvolle sieraden die de levendige kleuren, de natuurlijke schoonheid en de verfijnde sfeer van Capri weerspiegelen.

De sieraden in de Capri-collectie zijn vaak geïnspireerd op de heldere azuurblauwe wateren, de kleurrijke bloemenpracht en de stralende zonsondergangen van het eiland. Ze zijn vakkundig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud, diamanten en edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit.

Van elegante hangers tot opvallende ringen en delicate armbanden, de Capri-collectie van Piero Milano biedt een scala aan tijdloze en verfijnde ontwerpen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Deze sieraden stralen een gevoel van luxe en verfijning uit en zijn een prachtige aanvulling op elke sieradencollectie.

Ontdek

Iride

De Iride-collectie van Piero Milano is een schitterende verzameling sieraden die de pracht en veelzijdigheid van het kleurenspectrum viert. “Iride” betekent regenboog in het Italiaans, en deze collectie is vernoemd naar de betoverende regenboogkleuren die in elk stuk worden weerspiegeld.

Elk sieraad in de Iride-collectie is zorgvuldig ontworpen om een harmonieus samenspel van kleuren te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mix van edelstenen zoals saffieren, robijnen, smaragden en diamanten. Deze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd en op ingenieuze wijze gerangschikt om een betoverend regenboogeffect te creëren dat de aandacht trekt en bewondering oproept.

De Iride-collectie omvat een breed scala aan sieraden, waaronder ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, die elk zijn ontworpen om de schoonheid en veelzijdigheid van de regenboog te vieren. Deze prachtige stukken zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek en opvallend sieraad dat zowel elegant als kleurrijk is. Met de Iride-collectie brengt Piero Milano de magie van de regenboog tot leven in adembenemende sieraden die een lust voor het oog zijn.

Ontdek

Rainbow

De Rainbow-collectie van Piero Milano is een schitterende serie sieraden die de prachtige kleuren van de regenboog viert. Elk stuk is ontworpen met een scala aan kleurrijke edelstenen, zoals saffieren, robijnen, smaragden en diamanten, zorgvuldig gerangschikt om het regenboogeffect te creëren. Deze luxueuze sieraden, waaronder ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een kleurrijk en opvallend statement. Met de Rainbow-collectie brengt Piero Milano de levendigheid en schoonheid van de regenboog tot leven in prachtige en tijdloze stukken.

Ontdek

Eden

De Eden-collectie van Piero Milano is een betoverende serie sieraden die de weelderige pracht van een weelderig paradijs oproept. Elk stuk in deze collectie is geïnspireerd op de weelderige flora en fauna van de tuinen van Eden, en straalt een tijdloze elegantie en schoonheid uit.

De sieraden in de Eden-collectie zijn vaak voorzien van organische vormen en details, geïnspireerd op bloemen, bladeren en andere natuurlijke elementen. Ze zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud, diamanten en kleurrijke edelstenen, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben.

Of het nu gaat om sprankelende ringen, betoverende armbanden, opvallende kettingen of elegante oorbellen, de Eden-collectie van Piero Milano biedt een scala aan adembenemende ontwerpen die de natuurlijke schoonheid en weelderigheid van het paradijs vieren. Deze sieraden zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een tijdloos en elegant statementstuk dat hun stijl en persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Met de Eden-collectie brengt Piero Milano de magie en schoonheid van het paradijs tot leven in prachtige en betoverende sieraden.

Ontdek

GOA Colore

De GOA Colore-collectie van Piero Milano is een levendige serie sieraden geïnspireerd op de kleuren en energie van Goa, India. Met gedurfde ontwerpen en levendige edelstenen, zoals diamanten en kleurrijke edelstenen, belichaamt deze collectie de diversiteit en esthetiek van de regio. Of het nu gaat om ringen, armbanden, kettingen of oorbellen, deze collectie biedt opvallende ontwerpen die perfect zijn voor wie op zoek is naar een uniek statementstuk. Met de GOA Colore-collectie brengt Piero Milano de levendigheid en schoonheid van Goa tot leven in prachtige sieraden.

Ontdek

Rialto

De Rialto-collectie van Piero Milano is een elegante serie sieraden die de tijdloze schoonheid van Venetië’s beroemde Rialto-brug weerspiegelt. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met de romantiek en de verfijning van deze iconische locatie.

De sieraden in de Rialto-collectie zijn vaak voorzien van delicate ontwerpen en verfijnde details, geïnspireerd op de architectuur en de atmosfeer van de brug. Ze zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud, diamanten en parels, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben.

Of het nu gaat om sprankelende ringen, betoverende armbanden, opvallende kettingen of elegante oorbellen, de Rialto-collectie van Piero Milano biedt een scala aan adembenemende ontwerpen die perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnd en tijdloos statementstuk. Met deze collectie brengt Piero Milano de elegantie en de charme van Venetië’s Rialto-brug tot leven in prachtige en betoverende sieraden.

Ontdek

EOS

De EOS-collectie van Piero Milano is een prachtige serie sieraden die de essentie van de dageraad vangt. Elk stuk in deze collectie straalt een subtiel en tijdloos design uit, geïnspireerd op de prachtige kleuren en de sereniteit van de vroege ochtend.

De sieraden in de EOS-collectie zijn vaak verfijnd en elegant, met gebruik van zachte lijnen en subtiele details die de rustige schoonheid van de dageraad weerspiegelen. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud, diamanten en parels, waardoor ze een tijdloze en luxueuze uitstraling hebben.

Of het nu gaat om sprankelende ringen, betoverende armbanden, verfijnde kettingen of elegante oorbellen, de EOS-collectie van Piero Milano biedt een scala aan adembenemende ontwerpen die perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnd en subtiel statementstuk. Met deze collectie brengt Piero Milano de kalme en serene schoonheid van de dageraad tot leven in prachtige en tijdloze sieraden.

Ontdek

Groumette

De Groumette-collectie van Piero Milano is een verfijnde serie sieraden die geïnspireerd is op de klassieke Gourmette-stijl, gekenmerkt door schakels van verschillende vormen en maten. Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling wordt gecreëerd.

De sieraden in de Groumette-collectie zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud en zijn ontworpen om comfortabel te dragen en tegelijkertijd op te vallen. Of het nu gaat om armbanden, kettingen, ringen of oorbellen, elk stuk in deze collectie straalt een tijdloze stijl en verfijning uit die perfect is voor elke gelegenheid.

Met zijn klassieke ontwerpen en moderne flair is de Groumette-collectie van Piero Milano een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van de Gourmette-stijl, en biedt het een prachtige selectie van sieraden die zowel tijdloos als eigentijds zijn.

Ontdek

Fuji 

De Fuji-collectie van Piero Milano is een eerbetoon aan de majestueuze berg Fuji in Japan, gekenmerkt door zijn iconische silhouet en symboliek van kracht en schoonheid. Deze collectie omvat een reeks sieraden die de essentie van Fuji vangen en vertalen naar elegante en tijdloze ontwerpen.

De sieraden in de Fuji-collectie zijn vaak geïnspireerd op de kenmerkende vormen en lijnen van de berg, met zachte rondingen en strakke lijnen die zijn gebeeldhouwd in hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud en diamanten. Elk stuk straalt een gevoel van sereniteit en kracht uit, net als de berg zelf.

Of het nu gaat om sprankelende ringen, betoverende armbanden, opvallende kettingen of elegante oorbellen, de Fuji-collectie van Piero Milano biedt een scala aan adembenemende ontwerpen die perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een sieraad dat de kracht en schoonheid van de natuur belichaamt. Met deze collectie brengt Piero Milano de mystiek en majesteit van Mount Fuji tot leven in prachtige en tijdloze sieraden.

Ontdek

Tennis

De Tennis-collectie van Piero Milano is een elegante serie sieraden die geïnspireerd is op de klassieke tennisarmband. Deze collectie omvat een assortiment van verfijnde armbanden die ontworpen zijn om moeiteloos te dragen en tijdloze schoonheid uitstralen.

De sieraden in de Tennis-collectie zijn vaak voorzien van rijen glinsterende diamanten, zorgvuldig gezet in hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud of platina. Elk stuk straalt een tijdloze elegantie uit en is perfect voor zowel formele gelegenheden als dagelijks gebruik.

Of het nu gaat om een klassieke enkelrijige tennisarmband of een meer gedurfde enkelrijige stijl, de Tennis-collectie van Piero Milano biedt een scala aan prachtige ontwerpen die perfect zijn voor liefhebbers van verfijnde en tijdloze sieraden. Met deze collectie brengt Piero Milano de tijdloze allure van de tennisarmband tot leven in prachtige en elegante sieraden.

Meer info over Piero Milano?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Piero Milano? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk