Serafino Consoli

Serafino Consoli

Multi-size juwelen

Serafino Consoli doorbreekt traditionele patronen en overstijgt de conventionele interpretatie van sieraden met zijn wereldwijd gepatenteerde multi-size juwelen, die zich aanpassen aan elke persoon, context en verandering.

Exclusief vervaardigd in Italië, deze unieke creaties onderscheiden zich door hun vermogen om het onverwachte vorm te geven en te transformeren, wat heeft geleid tot de geboorte van waardevolle transformerende juwelen die voorheen ongezien waren in de wereld van de “Haute Joaillerie”. Elk stuk past zich voortdurend aan de drager aan, dankzij de mogelijkheid om van grootte en stijl te veranderen.

Collecties

Ontdek

Brevetto collectie

Stel je een sieraad voor dat zich met een eenvoudig gebaar aanpast aan al je maten en behoeften. De Brevetto Collectie introduceert een wereldwijd gepatenteerde uitvinding die de grenzen van traditionele sieraden doorbreekt. Met innovatief ontwerp en geavanceerde technologie biedt deze collectie unieke stukken die zich aanpassen aan jouw unieke vormen en stijlvoorkeuren.

Of je nu een elegante halsketting wilt dragen of een statement-armband zoekt, de Brevetto Collectie past zich moeiteloos aan, waardoor je de vrijheid hebt om te experimenteren en te spelen met je look. Vergeet de beperkingen van standaardmaten, want met deze revolutionaire juwelen is one size truly fits all. Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van sieraden die zich perfect aan jou aanpassen, elke keer weer.

Ontdek

Serafino collectie

Stel je voor dat je met een simpel gebaar een ring in een armband kunt veranderen! De Serafino Collectie biedt een verzameling juwelen die transformeren naar gelang van wat u wilt uitdrukken. Met innovatief design en vakmanschap bieden deze unieke stukken niet alleen schoonheid, maar ook functionaliteit. Van een elegante ring die uw hand siert tot een prachtige armband die uw pols omhelst, de Serafino Collectie omarmt de veelzijdigheid van moderne sieraden en nodigt uit tot creativiteit en zelfexpressie. Laat uw persoonlijkheid schitteren met deze bijzondere juwelen die moeiteloos veranderen en aanpassen aan uw stijl en stemming.

Meer info over Serafino Consoli?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Serafino Consoli? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk