Oris

Oris

Zwitserse mechanische horloges

Oris is trots om een van de weinige Zwitserse horlogemerken te zijn die zich uitsluitend toeleggen op de productie van mechanische horloges. Voor ons is een mechanisch horloge niet zomaar een uurwerk; het is een meesterwerk van vakmanschap en precisie, ontworpen volgens tijdloze principes die al generaties lang gelden en die ook in de toekomst zullen blijven bestaan.

Elk mechanisch horloge dat we creëren, is doordrenkt van onze passie voor traditioneel vakmanschap en innovatie. Het is niet alleen een instrument om de tijd te meten, maar ook een symbool van verfijning en stijl. Of het nu gaat om een klassiek dress horloge of een robuust duikershorloge, elk exemplaar draagt de erfenis van Oris en belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en excellentie.

Met een mechanisch horloge van Oris draag je niet alleen een stukje geschiedenis om je pols, maar ook een belofte van tijdloze schoonheid en betrouwbaarheid. Het is een investering in vakmanschap en traditie, die met trots wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Collecties

Ontdek

Aquis

De Aquis-collectie duikhorloges biedt praktische functionaliteit in een innovatief ontwerp, dankzij een combinatie van doordacht design, hoogwaardige materialen en functies die perfect passen bij het beoogde gebruik. Elk horloge is robuust gebouwd en waterdicht, ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele duikers en avonturiers, terwijl het toch een stijlvolle uitstraling behoudt voor dagelijks gebruik. Met de Aquis-horloges krijgt u zowel betrouwbaarheid als stijl, klaar voor elk avontuur onder water of op het land.

Ontdek

Divers

De Divers Sixty-Five kijkt terug naar de eerste duikhorloges van Oris, met name naar een iconisch model uit 1965. Onder hun vintage esthetiek worden de nieuwe stukken vervaardigd met behulp van geavanceerde productietechnieken.

Deze horloges brengen een eerbetoon aan het rijke erfgoed van Oris, terwijl ze toch een moderne uitstraling en prestaties bieden die voldoen aan de hedendaagse normen. Met aandacht voor detail en ambachtelijk vakmanschap zijn de Divers Sixty-Five horloges voorzien van hoogwaardige materialen en precisietechnologieën, waardoor ze zowel een eerbetoon zijn aan het verleden als een uiting van de vooruitgang van de moderne horlogemakerij. Elk horloge belichaamt de perfecte combinatie van nostalgie en innovatie, waardoor het een tijdloos en veelzijdig accessoire is voor liefhebbers van horloges.

Ontdek

Propilot X

Dit baanbrekende horloge belichaamt een perfecte balans tussen technologische innovatie en tijdloze elegantie. Met zijn geavanceerde Calibre 400 uurwerk, dat bekend staat om zijn ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, biedt de ProPilot X een uitzonderlijke prestatie in elke situatie.

Het gedurfde ontwerp, geïnspireerd op de wereld van de luchtvaart, straalt kracht en verfijning uit. Elk detail is met zorg ontworpen en vervaardigd, waardoor de ProPilot X niet alleen een horloge is, maar een statement van stijl en vakmanschap.

Of u nu door de wolken zweeft of de diepten van de oceaan verkent, de ProPilot X staat klaar om u te begeleiden met zijn ongeëvenaarde functionaliteit en tijdloze esthetiek. Dit horloge is meer dan alleen een accessoire – het is een metgezel voor het leven, klaar om elk moment van uw avontuurlijke reis vast te leggen.

Ontdek

Big Crown

Oris heeft een rijke geschiedenis als maker van pilotenhorloges, die teruggaat tot de jaren 1910 aan het begin van de luchtvaart. Sinds die tijd heeft het merk een voortrekkersrol gespeeld in deze sector, voortdurend strevend naar innovatie en excellentie. Een van de meest iconische ontwerpen van Oris, de Big Crown, werd voor het eerst geïntroduceerd in 1938 en blijft vandaag de dag een bron van inspiratie voor de collectie.

Met zijn robuuste constructie en opvallende esthetiek belichaamt de Big Crown de essentie van de pioniersgeest in de luchtvaart. Het horloge symboliseert niet alleen precisie en betrouwbaarheid, maar ook avontuur en durf. Door de jaren heen is de Big Crown uitgegroeid tot een tijdloos symbool van vakmanschap en innovatie, een onmiskenbaar kenmerk van Oris’ erfenis in de wereld van horloges.

Ontdek

Propilot

De Big Crown ProPilot biedt een ontwerp gebaseerd op functionaliteit op zijn best. De collectie is gevuld met baanbrekende horloges, gericht op piloten die de cockpitklare functionaliteit en esthetiek van de ProPilot waarderen.

Met zijn doordachte ontwerp en innovatieve functies is de Big Crown ProPilot een horloge dat is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van piloten. Elk horloge in de collectie combineert hoogwaardige materialen met geavanceerde technologie, waardoor het zowel praktisch als stijlvol is in de cockpit en daarbuiten.

Of u nu een professionele piloot bent of een liefhebber van luchtvaart, de Big Crown ProPilot biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie. Het is niet alleen een horloge, maar een betrouwbare metgezel die klaar staat om u te begeleiden tijdens uw volgende avontuur in de lucht of op het land.

Ontdek

Rectangular

De elegante Rectangular ontleent zijn naam aan zijn hoge, breedgeschouderde kastvorm, en is een uitstekend voorbeeld van Oris’s langdurige passie voor traditioneel horlogemaken.

Dit horloge belichaamt de tijdloze elegantie en vakmanschap waar Oris bekend om staat. Met zijn klassieke ontwerp en verfijnde details is de Rectangular een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk en een uiting van zijn toewijding aan het behoud van traditionele horlogemakertechnieken.

Elk horloge in de Rectangular-collectie is met zorg ontworpen en vervaardigd om de hoogste normen van kwaliteit en precisie te bereiken. Met zijn tijdloze esthetiek en tijdloze charme is de Rectangular een perfecte metgezel voor elke gelegenheid, van formele evenementen tot dagelijks gebruik.

Ontdek

Artelier

De klassieke Artelier-collectie belichaamt het engagement van Oris voor erfgoed en innovatie. Het is de thuisbasis van een reeks in eigen huis ontwikkelde uurwerken en veelzijdige ontwerpen die onder elke manchet zullen glijden, hoe formeel ook.

Met zijn tijdloze esthetiek en geavanceerde technologie vertegenwoordigt de Artelier-collectie de perfecte balans tussen traditie en vooruitgang. Elk horloge is met zorg ontworpen en vervaardigd om zowel elegantie als functionaliteit te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor zowel formele als informele gelegenheden.

Of u nu op zoek bent naar een klassiek dress horloge of een veelzijdig stuk voor dagelijks gebruik, de Artelier-collectie biedt een scala aan opties die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Met zijn tijdloze charme en verfijnde stijl is de Artelier een onmisbaar accessoire voor elke horlogeliefhebber.

Meer info over Oris?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Oris? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk

Categorieën: