Hermes Paris

Hermès

Paris

Hermès biedt een uitgebreide collectie horloges aan die de geest en het vakmanschap van het iconische Franse modehuis belichamen. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve moderne ontwerpen, Hermès-horloges zijn een symbool van elegantie, verfijning en vakmanschap.

De collectie omvat verschillende lijnen, zoals de “Slim d’Hermès”, die bekend staat om zijn slanke profiel en minimalistische esthetiek, en de “Cape Cod”, geïnspireerd op de vorm van een scheepsanker, met zijn karakteristieke rechthoekige kast en dubbele lusband. Ook zijn er de “Arceau” horloges, met hun iconische asymmetrische kast, en de “Kelly”, een eerbetoon aan de legendarische Kelly-handtas.

Hermès-horloges zijn vervaardigd met behulp van de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap, en worden gekenmerkt door aandacht voor detail en een tijdloos ontwerp. Of het nu gaat om een klassiek model met een leren band of een meer eigentijdse variant met een metalen armband, een Hermès-horloge is een symbool van luxe en verfijning, en een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie.

Collecties

Ontdek

Acreau

De Acreau-collectie belichaamt de elegantie en innovatie die kenmerkend zijn voor het merk, met een focus op tijdloos design en hoogwaardige materialen. Deze horloges zijn geïnspireerd op de schoonheid van water en zijn ontworpen om een gevoel van rust en sereniteit uit te stralen.

Elk horloge in de Acreau-collectie is zorgvuldig vervaardigd met behulp van de beste materialen en vakmanschap, met aandacht voor elk detail. De wijzerplaten zijn minimalistisch en strak, met heldere uurmarkeringen en slanke wijzers voor optimale leesbaarheid. De horlogekasten zijn vaak ergonomisch gebogen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om de pols.

Of het nu gaat om een klassiek model met een leren band of een meer eigentijdse variant met een metalen armband, de Acreau-collectie biedt een breed scala aan opties om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Deze horloges zijn niet alleen een praktische tijdmeter, maar ook een uiting van verfijning en stijl, en een symbool van de tijdloze elegantie van Hermès.

Ontdek

Cape Cod

De Cape Cod-collectie van Hermès belichaamt de tijdloze elegantie en maritieme inspiratie van dit iconische Franse modehuis. Geïnspireerd door de vorm van een scheepsanker, is de Cape Cod een verfijnd en toch speels horloge dat zijn eigen unieke esthetiek heeft behouden sinds de introductie ervan. Met zijn karakteristieke rechthoekige kast en iconische dubbele lusband straalt de Cape Cod collectie een onmiskenbare charme uit die zowel klassiek als eigentijds is. Elk horloge in deze collectie is met de hand vervaardigd door ambachtslieden van Hermès en biedt een perfecte combinatie van vakmanschap, stijl en functionaliteit. Of het nu gedragen wordt op een casual dagje uit of bij een formele gelegenheid, de Cape Cod-collectie van Hermès blijft een tijdloos symbool van verfijning en elegantie.

Ontdek

Hermès H08

De Hermès H08-collectie vertegenwoordigt een gedurfde stap vooruit in horlogeontwerp en technologie voor het iconische Franse modehuis. Met zijn innovatieve materiaalgebruik en eigentijdse esthetiek brengt de H08-collectie een frisse wind in de wereld van luxe horloges. Het design van de H08-horloges is geïnspireerd op de codes van het moderne leven, met strakke lijnen, een robuuste constructie en een vleugje avant-gardistische flair. Deze collectie belichaamt de compromisloze aandacht voor detail en vakmanschap waar Hermès bekend om staat, en biedt tegelijkertijd een ongeëvenaarde combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn dynamische uitstraling en technische innovaties is de Hermès H08-collectie een viering van hedendaagse luxe en verfijning.

Ontdek

Heure H

De Heure H-collectie van Hermès is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie en het vakmanschap van het merk. Elk horloge in deze collectie belichaamt de kenmerkende stijl en verfijning van Hermès, met een eigentijds tintje. De Heure H-horloges zijn ontworpen met een uniek, hoekig kastontwerp dat de H van Hermès vormt, waardoor ze direct herkenbaar zijn als een symbool van stijlvolle verfijning. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en vakmanschap van topkwaliteit biedt de Heure H-collectie een tijdloze schoonheid die zowel klassiek als modern is, waardoor het een must-have is voor liefhebbers van elegantie en design.

Ontdek

Slim D’Hermès

De Slim d’Hermès-collectie is een verfijnde en eigentijdse interpretatie van tijdmeting, die het erfgoed van Hermès combineert met moderne esthetiek en innovatie. Deze collectie omvat een reeks horloges die bekend staan om hun slanke profiel en minimalistische ontwerp, met aandacht voor eenvoud en precisie. De Slim d’Hermès-horloges zijn ontworpen met een duidelijke nadruk op leesbaarheid en elegantie, met strakke wijzerplaten en subtiel geplaatste uurmarkeringen. Elk horloge in deze collectie wordt met de hand vervaardigd door de beste ambachtslieden van Hermès, met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap van topkwaliteit. Of het nu gaat om een klassiek model met een leren band of een meer eigentijdse variant met een metalen armband, een horloge uit de Slim d’Hermès-collectie straalt altijd een tijdloze verfijning uit en is een waardevol bezit voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en functioneel accessoire.

Ontdek

Nantucket

De Nantucket-collectie van Hermès is een eerbetoon aan de eindeloze charme en tijdloze schoonheid van het gelijknamige eiland voor de kust van Massachusetts. Deze collectie omvat verfijnde horloges die zijn ontworpen om de essentie van maritieme elegantie vast te leggen, met een vleugje Franse flair. Elk horloge in de Nantucket-collectie wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende rechthoekige kast en elegante band, waardoor het een verfijnde en toch speelse uitstraling krijgt. Met de hand vervaardigd met behulp van de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap, belichaamt de Nantucket-collectie de compromisloze toewijding van Hermès aan excellentie en esthetiek. Of het nu gedragen wordt tijdens een informeel uitje of een formele gelegenheid, een horloge uit de Nantucket-collectie voegt altijd een vleugje tijdloze stijl en verfijning toe aan elke outfit.

Ontdek

Carré H

De Carré H-collectie van Hermès is een viering van tijdloze stijl en vakmanschap, geïnspireerd op het iconische Hermès-sjaalpatroon “Carré”. Deze exclusieve collectie omvat horloges die het traditionele vakmanschap van het merk combineren met een eigentijdse flair en innovatief ontwerp. De Carré H-horloges kenmerken zich door hun vierkante kast en gedetailleerde wijzerplaten, die de verfijnde esthetiek van Hermès weerspiegelen. Elk horloge in deze collectie is met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en is een eerbetoon aan de rijke erfenis van het merk. Of het nu gedragen wordt als een dagelijks accessoire of voor speciale gelegenheden, een horloge uit de Carré H-collectie straalt altijd een tijdloze elegantie en stijl uit, en is een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke horlogeliefhebber.

Ontdek

Kelly

De Kelly-collectie van Hermès is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie en verfijning geïnspireerd door de iconische Kelly-handtas, vernoemd naar de legendarische actrice Grace Kelly. Deze collectie omvat een scala aan stijlvolle horloges die de kenmerkende esthetiek van de Kelly-tas weerspiegelen, met strakke lijnen, subtiele details en hoogwaardige materialen. Elk horloge in de Kelly-collectie is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit waar Hermès bekend om staat. Of het nu gaat om een klassiek ontwerp met een leren band of een meer eigentijdse variant met een metalen armband, een horloge uit de Kelly-collectie straalt altijd tijdloze stijl en klasse uit, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke moderne vrouw.

Ontdek

Exceptionel timepieces

De “Exceptional Timepieces” van Hermès vertegenwoordigen de belichaming van tijdloze elegantie, vakmanschap en creativiteit. Deze exclusieve collectie omvat horloges die de grenzen van traditioneel horlogeontwerp verleggen en echt opvallen door hun unieke en vaak gedurfde esthetiek. Elk stuk in deze collectie wordt met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden, met aandacht voor de kleinste details en gebruikmakend van de fijnste materialen, van edele metalen tot kostbare edelstenen. Deze uitzonderlijke uurwerken zijn niet alleen nauwgezet ontworpen om de tijd bij te houden, maar ook om een statement te maken als kunstwerken op zichzelf. Of het nu gaat om ingewikkelde complicaties, intrigerende ontwerpen of innovatieve technologieën, de “Exceptional Timepieces” van Hermès beloven de ultieme expressie van luxe en verfijning te zijn, waardoor ze worden gekoesterd door verzamelaars en bewonderd door liefhebbers van horloges over de hele wereld.

Ontdek

Faubourg

De Faubourg-collectie van Hermès is een eerbetoon aan de elegantie en verfijning van het Franse modehuis, geïnspireerd op de rijke historie en traditionele ambacht van Parijs. Deze exclusieve collectie omvat een scala aan prachtige horloges die zijn ontworpen met een subtiel en tijdloos ontwerp, perfect voor de moderne vrouw die op zoek is naar een klassiek accessoire met een eigentijdse uitstraling. De Faubourg-horloges worden gekenmerkt door hun slanke, verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen, zoals edelmetalen en fijne lederen banden, die allemaal met de hand zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en precisie waar Hermès om bekend staat. Elk horloge in de Faubourg-collectie straalt een ingetogen luxe uit en is een tijdloze toevoeging aan elke garderobe, waardoor het de perfecte keuze is voor de vrouw die op zoek is naar een stijlvol en verfijnd horloge dat haar persoonlijke stijl en elegantie weerspiegelt.

Meer info over Hermes Paris?

Wil je meer informatie bekijken over de collecties, de waarden en de normen van Hermes Paris? Bezoek dan hun website even via onderstaande link.

Bezoek ons in een van onze winkels
wij helpen u graag verder

NYS EXCLUSIVE

Lange Steenstraat 20
8500 Kortrijk

NYS Boutique

Korte Steenstraat 7/9
8500 Kortrijk

Categorieën: